Ehm,prepáčte ak ten nadpis nevystihuje to, o čo mi ide, ale vážne ma nič nenapadlo No k tééme:Robíte niekedy to, čo vlastne nechcete spraviť, ale spravíte to? Ako keby sa vo vás niečo "prebudilo",nejaký diablik a proste to MUSÍTE spraviť?Ako keby vás n
Jj, dost casto. A idem do toho s tym, ze to urcite bude zle, ale aj tak to urobim Aj ked uz dopredu si viem predstavit dosledky Ale neva, ved adrenalin musi byt
No presne predchvilou sestra tu nechala rozbalenu cokoladu a ja ze nedam si, nedam si a neodolala som To ta cokolada ma donutila aby som si z nej odhryzla neni to moja chyba
kokos ja som furt čítala že človek a jeho číny a vobec som nevedela pochopit ako mozu suvisiet topanky s clovekom a jeho spravanim ... jaaaaaaaaaj tusim idem spat radsej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale stava sa mi aj, ze sa pristihnem ako robim nieco uplne ine ako by som mal Nazyva sa to zasek
ale inak cim som starsia, tym som menej zakernejsia
Mňa v živote nič nenútilo spraviť toto alebo tamto skôr ma to presvedčilo spraviť nejakú ďablovinu....