Neviem no ja sa vzdy nejak podvedome prisposobujem tym s ktorymi som vonku cize pri debiloch som debil a pri normalnejsich ludoch som debil trochu inak
Bral som strasne vela drog, kym sa jeden z partie nerozhodol, ze na to sere a odisiel daleko prec.. tak som si povedal, ze to skusim podobne a obmedzil som kontakty s touto skupinou.. ked bola chut, tak som si dal, ale uz bez nich.. ani neviem kedy naposledy som uzival tvrde a uz ma to ani netaha (teraz ked o tom pisem, tak samozrejme taha) na druhej strane vzdy, ked som z fetopartiou zasiel na pivko a tak podobne, tak sa aj vzdy bez nejakeho vacsieho odmietania alebo spekulovania nieco poriesilo.. teraz som v kontakte z dvoma "bojovnikmi", ktori sa snazia byt produktivni, vzdelani atd. a od tej doby mam viac pohybu a tiez viac casu plytvam na studia a podobne cinnosti, ktore maju osoh.
Urcite plati, ze s kym si, takym sa stavas, ale ci je 5 presne ten pocet, ktory ma byt idealny, tak to netusim.. moju spolocnost tvori 5 ludi jedine ak zapocitam aj rodicov
@mielikki quarantine mood: 5 ludi?! To je strasne vela!
Ale vlastne, ked som sa nad tym zamyslela tak so vsetkymi ostatnymi, ktorych povazujem za 5 najblizsich kamaratov/tych co ma v poslednom case najviac ovplyvnuju sa obcas vidim - okrem teba
@staphylococcus ono je to veľmi veľa tak či tak, ale na druhej strane, na hodinách stretávam stále tých istých ľudí, tam sa ich toľko nazbiera
A cením si, že som v kategórii vplyvného okolia
Ja zas mám všetkých teraz externe, čo ale vôbec neberiem tak tragicky, ako som si myslela, že budem, lebo aj tak akosi čas plynie ani neviem ako a kedy
Keď tak nad tým rozmýšľam, tak ani neviem či by som naškrábal 5 mojich kamarátov ...potom druhá vec, ktorí sú tí praví že ťa aj skutočne podržia a "stoja vždy pri tebe" ...šťastný to človek, ktorý to tak má a vie, že má samých pravých kamarátov
Len som prišla dodať, že som narátala päť až šesť ľudí, ktorým môžem bez hanby šitpostovať, čo beriem ako znak dobrého kamarátstva, takže som na tom stále dobre.
Len sa s väčšinou často nevídam, lebo social distancing before it was cool
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale logicky, človek ak môže, tak si vyberá tráviť čas s ľuďmi, s ktorými si rozumie
Takže bude mať s nimi čo-to spoločné.
A taktiež, keď s niekým človek trávi čas, tak sa vzájomne do istej miery ovplyvňujú
Urcite plati, ze s kym si, takym sa stavas, ale ci je 5 presne ten pocet, ktory ma byt idealny, tak to netusim.. moju spolocnost tvori 5 ludi jedine ak zapocitam aj rodicov
Ale vlastne, ked som sa nad tym zamyslela tak so vsetkymi ostatnymi, ktorych povazujem za 5 najblizsich kamaratov/tych co ma v poslednom case najviac ovplyvnuju sa obcas vidim - okrem teba
A cením si, že som v kategórii vplyvného okolia
Ja zas mám všetkých teraz externe, čo ale vôbec neberiem tak tragicky, ako som si myslela, že budem, lebo aj tak akosi čas plynie ani neviem ako a kedy
Len sa s väčšinou často nevídam, lebo social distancing before it was cool