tak napr ja ked poviem dobru spravu, tak mi nechcu verit, lebo si zvyknem robit srandu
a definuj co je to zla sprava? ak sa to tyka napr toho, ze sa o nieocm rozhoduje a nerozhodne sa v prospech istej skupiny osob a ti len sklona hlavu a prisposobia sa-tak to je ich problem-takychto ludi je na slovensku vela a kzdy sa len stazuje a nic nerobi..
ale ak pocujem zlu spravu, ze sa niekto napr zabil, tak proti tomu sa nemozem nijako postavit..je to holy fakt...
jaaa praweže hned uveríím dobrej správe a nepýtam prečo je to tak .. pre mna je dôležity výsledok a ne jeho cesta k nemu ..u každého je to individuálne
mne ked niekto poviem dobru spravu, tak sa radujem jak male decko a nemam dovod mat pochybnosti, a ked pocujem zlu spravu, tak najprv jej neverim, potom zacnem hladat nejake riesenie, alebo nieco dobre na tom zlom a nakoniec sa aj tak radujem lebo je malo veci ktore ma prinutia mysliet negativne
...lebo v dnesnej dobe sa nam stavaju castejsie zle veci ako tie dobre, cize je tazsie uverit tomu , ze sa stalo nieco dobre ako nieco zle....a niekedy sa stane nieco tak cool, co clovek vobec necaka a preto tomu nemoze uverit
btw, to by som asi nebol ja, keby som sa nevyjadroval tak zlozito
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
tak napr ja ked poviem dobru spravu, tak mi nechcu verit, lebo si zvyknem robit srandu
a definuj co je to zla sprava? ak sa to tyka napr toho, ze sa o nieocm rozhoduje a nerozhodne sa v prospech istej skupiny osob a ti len sklona hlavu a prisposobia sa-tak to je ich problem-takychto ludi je na slovensku vela a kzdy sa len stazuje a nic nerobi..
ale ak pocujem zlu spravu, ze sa niekto napr zabil, tak proti tomu sa nemozem nijako postavit..je to holy fakt...
btw, to by som asi nebol ja, keby som sa nevyjadroval tak zlozito
a ked zluu,tak rozmyslam prečo sa to stalo..nejak to mam prehodenee asi..