Rozmýšľali ste dakedy o tom, že možno sme v Matrixe..........a ani o tom nevieme.........možno sa nič z toho čo si myslíme nedeje............teda aspoň nie v reále.........ale len v našich mysliach........takže som možno nikdy nezaložila takúto šľahnutú
a dokonca som premyslal aj nad tym ako prist na to ci som v matrixe a ako matrix zostrojit
ked si to tak zobereme sen by sa dal vlastne prirovnat takemu kratkemu vstupu do matrixu
ked sa nam sniva trebars ze tu zalozime nejaku diskusiu tak vo sne tomu verime (teda povacsinou niekedy sa nam podari uvedomit si vo sne ze snivame)
a tak teda je to taky matrix vlastne v reale som nic nenapisal,a tam som veril tak ako tu ze som to zalozil
mozno ze toto je jeden velky sen, a ked trebars zomrem sa zobudim
kedze doteraz sa nevie
co je realne
co realne existuje(neohladom na ludske vymysly)
co je to existovat
ako zistit co existuje
kde je hranica medzi neexistovanim a existovanim
co vsetko existuje
preco to existuje
tak potom nema zmysel sa pytat ci je toto sen, matrix a teda ani to ze ci som realny, ci vobec existujem, takze neexistuje ani ziadny dokaz o tom a myslim ze dokaz ani nikdy nebude zistitelny
ma tak napadlo ze taky jednoduchy matrix by sa dal zostrojit takto: uspat cloveka nastalo, vyzivovat ho pristrojmi, a dodat mu take chemicke latky aby sa mu snival co najprijemnejsi sen
ako bude to na pohlad strasne ze len tak lezi napojeni na kabloch ale bude vlastne prezivat cely zivot a bude tam mat velke stastie, budu tam aj existovat "zazraky", vlastne vsetko
jj........ja som jedna velka chyba v matrixe .....a profaci su urcite agenti..........obzvlast nasa sibnuta neminarka - dinosaura alias cruela ..........
v podstate sa netrapim nad tymto, podstatne je, ze mozem robit cinnosti, ktore robim, ktore naplnuju moj zivot, a to mi staci, aj ked som v matrixe, v inom vesmire, ci v pekle...
no neviem ci zijeme v matrixe doslova ale dost sa mi to v principe podoba na virtualny svet pretoze su tu rozne pravidla ktore sa daju tak zvanimi ''hackmi'' obchadzat na ludi platia urcite vzorce podla ktorich sa snimi da ''manipulovat'' (zakladne: poprosit,dlzit laskavost atd... (odvodene: hmm kupovanie hlasov atd atd) takze teoreticky je mozne ze nas niekto sleduje a moze aj hybat udalostami bez naseho vedomia ale prakticky pochybujem...
jj rozmyslala, myslim ze by to bolo mozne Ako spominal Hypofokortexor tiez som vo svojom sne uplne presvedcena ze je to realita... tak aj toto je mozno len sen. A mavam casto deja vu... Len kao potom prit na to ci v nom sme alebo nie sme a ako sa z neho dostat?
Co ak ten kto vymyslel ten film na to prisiel, ze sme v matrixe, a vymyslel ten film pre to aby nas na to upozornil, lebo dufal, ze niekto na to pride a zachrani nas... Fajn aj mne asi hrabe, co?
haha,m ani nerozmyslajte o tom ze zijeme v nejakom virtualnom svete....akoze ....keby nejaky typek nevymyslel film matrix tak nad tym ani nikto z nas nepremysla . Ako ja som sa tiez zamyslel nad zivotom ked som videl matrix ale tak tomu sa hovori psychoza kurnik. Si myslim ze v kazdom druhom cloveku ten film vyvolal pocit nejakeho zapochybenia o sebe samom, ale tak bol to len film
lol veris si ja by som brala byt trinity kaoze... ale nechcela by som vyzerat ako ona...
Lol a nemyslite ze nad tym rozmyslam kazdy den, lenma to napadlo, ked som si pozrela ten film (ktory mam inak strasne rada,ach drahy Neo ale nejak nat tym nepremyslam....
L.a. ........mno to tez napadlo.ze ten film nas mal upozornit na realitu .........takze hrabe asi aj mne.........a tak bud morpheus ty rockstar........sice vravis ze nim nikdo nece byt........ale sam nepovies: ja budem morpheus
no tak nad takymto dacim som nerozmyslala ale uz som rozmyslala aj nad vecimi kravinami... no s bratrancom sme mali taku filozoficku polhodinku ked sme kracali sa kupat .. taze napr. ze ako moze byt prazdnota ked aj vzduch je nieco... ako moze byt vesmir nekonecny a ze ak neni ze co je za nim a aky je velky a ze ako moze byt nic ked vzdy nieco je no ale to su take traposiny ... no a Deja - vu mavam dost pravidelne ale niekdey sa to iste stane aj 3-4 krat taze je to dost dive a citim sa blbo...
mno....ak je to windows........tak to je jedna chyba v programe za druhou......(tak sa ani nedivim ze na skole kam chodim je sami cvok....same chyby v progrmae
ludom to jebe ,už veria takým kokotinám ja to nechápem ,všeliakým ufonským stvoritelom a čo ja viem čo ešte ...A vy tu chcete diskutovať o tom či mi žijeme v matrixe , bože ved je to len film ,sa zobucte ,neháte sa oklamať cudzou kreativitou
Ale veď prečo neurobíte pokus a dokážete že žijeme v matrixe. Stačí len vyliezť na strechu vežiaku a z neho preskočiť na ďalší...netreba k tomu veľa....len VERIŤ....VERIŤ!....určite sa to podarí
no ja som vela o tom rozmysla a prisiel som nat ze celi fizikaslny svet je nieco podobne ako matrix a vsetko funguje na istych zakonoch a navzajom sa ovplivnuje napr teraz stlacim nejaku klavesu a to ovplivni moj zivot no skuste sa zamysliet aj nad numerologiov svet v ktoromzijeme je proste uzasny program aj my sa skladame zo vzorcov aspon ja mam taky nazor
samozrejme že sme v matrixe... možem ti to povedať so 100 % istotou.. akurat že to nieje matrix ako z filmu že nas ovladaju stroje ale v skutocnosti nas ovladaju nase zmyslove tuzby, zmysli celkovo.... je to ťažká téma... z aboslutneho pohladu nič neexistuje takže je to na dlhšie ale v matrixe sme... ibaže nie v takom ako vo filme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
a dokonca som premyslal aj nad tym ako prist na to ci som v matrixe a ako matrix zostrojit
ked si to tak zobereme sen by sa dal vlastne prirovnat takemu kratkemu vstupu do matrixu
ked sa nam sniva trebars ze tu zalozime nejaku diskusiu tak vo sne tomu verime (teda povacsinou niekedy sa nam podari uvedomit si vo sne ze snivame)
a tak teda je to taky matrix vlastne v reale som nic nenapisal,a tam som veril tak ako tu ze som to zalozil
mozno ze toto je jeden velky sen, a ked trebars zomrem sa zobudim
kedze doteraz sa nevie
co je realne
co realne existuje(neohladom na ludske vymysly)
co je to existovat
ako zistit co existuje
kde je hranica medzi neexistovanim a existovanim
co vsetko existuje
preco to existuje
tak potom nema zmysel sa pytat ci je toto sen, matrix a teda ani to ze ci som realny, ci vobec existujem, takze neexistuje ani ziadny dokaz o tom a myslim ze dokaz ani nikdy nebude zistitelny
ma tak napadlo ze taky jednoduchy matrix by sa dal zostrojit takto: uspat cloveka nastalo, vyzivovat ho pristrojmi, a dodat mu take chemicke latky aby sa mu snival co najprijemnejsi sen
ako bude to na pohlad strasne ze len tak lezi napojeni na kabloch ale bude vlastne prezivat cely zivot a bude tam mat velke stastie, budu tam aj existovat "zazraky", vlastne vsetko
ved vsetko sa odohrava v nasom mozgu
akoze mne vobec nehrabe
v podstate sa netrapim nad tymto, podstatne je, ze mozem robit cinnosti, ktore robim, ktore naplnuju moj zivot, a to mi staci, aj ked som v matrixe, v inom vesmire, ci v pekle...
ja vás mám všetkých tak rada
Co ak ten kto vymyslel ten film na to prisiel, ze sme v matrixe, a vymyslel ten film pre to aby nas na to upozornil, lebo dufal, ze niekto na to pride a zachrani nas... Fajn aj mne asi hrabe, co?
Lol a nemyslite ze nad tym rozmyslam kazdy den, lenma to napadlo, ked som si pozrela ten film (ktory mam inak strasne rada,ach drahy Neo ale nejak nat tym nepremyslam....
Cypher je ten zradca
» www.imdb.com/title/tt0133093...