Ak položíš otázku takto, o odpovedi sa nedá ani diskutovať, lebo je úplne jednoznačná - skôr bolo vajce, ako sliepka. Prečo? Lebo už predtým, ako pobehovali nejaké sliepky po tejto planéte, žili tu rôzne živočíchy, ktoré tiež kládli vajcia.
Ak dáš k tejto otázke korektnejšie možnosti, čiže SLIEPKA alebo SLEPAČIE VAJCE, tak už sa môžeme tváriť, že sa nad tým dá filozofovať. Ale keďže ja na filozofovanie nie som, tak by som sa skôr obrátil na nejakého odborníka s otázkou, aký prívlastok dať vajcu. Či podľa toho, čo ho znieslo, alebo podľa toho, čo sa z neho vyliahne. Tam nájdete správnu odpoveď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a to je uz vážňe vážne
Ak dáš k tejto otázke korektnejšie možnosti, čiže SLIEPKA alebo SLEPAČIE VAJCE, tak už sa môžeme tváriť, že sa nad tým dá filozofovať. Ale keďže ja na filozofovanie nie som, tak by som sa skôr obrátil na nejakého odborníka s otázkou, aký prívlastok dať vajcu. Či podľa toho, čo ho znieslo, alebo podľa toho, čo sa z neho vyliahne. Tam nájdete správnu odpoveď.