@mm47 myslím si, že si dá tú námahu Ale figu, ja sa dám spopolniť, máte smolu... ale možno vám dovolím použiť môj náhrobok ak miesto na... ehm... rozhovory o vašich nekrofilných sklonoch
Mám nejaké PMS alebo čo? Som sa skoro rozrevala, keď som si predstavovala tie možnosti...no nič.
Najviac by ma sralo, a viem, že ma to aj srať bude, že som nestihla kopec vecí. Lebo aj keby som si splnila všetko, po čom som túžila, stále by tam bola nejaká drobnosť, ktorú som neprežila/nespravila/nepovedala.
ani jedno z toho...smrt je to najlepsie co ma moze kedy stretnut (-: tym nevravim ze nechcem zit a ze si nevazim zivot, ale proste....nebojim sa odchodu..aspon teraz
@mielikki Tak ja ju na tom tvojom uvolnenom mieste co si nam min ule uvolnila preorientujem a potom zobereme vysavac povysavame a doma ta zas poskladame jak Puzzle
Stredná hviezda BIRDZu Čo? @mm47 myslím si, že si dá tú námahu Ale figu, ja sa dám spopolniť, máte smolu... ale možno vám dovolím použiť môj náhrobok ak miesto na... ehm... rozhovory o vašich nekrofilných sklonoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
no možno,že by som niekomu chýbala,ale ja dúfam,že nemám okolo seba sebcov a dopriali by mi kľud a nie sa tu trápiť...
ťoť vsio
Ja si myslím, že práve len potom sa začnú zaujímavosti diať.
Najviac by ma sralo, a viem, že ma to aj srať bude, že som nestihla kopec vecí. Lebo aj keby som si splnila všetko, po čom som túžila, stále by tam bola nejaká drobnosť, ktorú som neprežila/nespravila/nepovedala.
@popolcek Presne tak , ziadne delenie , ja som len TVOJ mieliki bola taka mila ze nam poskytla aj miesto na ... rozhovory
1. nerob zo mňa onú, kurtizánu
2. kolegyni sa ubránim
A haló, ja ešte žijem!!!
mielikki
18 ročné dievča
0
Stredná hviezda BIRDZu Čo? @mm47 myslím si, že si dá tú námahu Ale figu, ja sa dám spopolniť, máte smolu... ale možno vám dovolím použiť môj náhrobok ak miesto na... ehm... rozhovory o vašich nekrofilných sklonoch
Nevadi tak pockame