Alkohol uplne nezmine ako desiree povedala palenku a vino si ludia vedia vyrobit uz tisicrocia. A keby ho zakazali? Prohibicia ti snad nieco hovori... a nemam pocit ze by alkohol bol nedostatkovy v tych casoch akurat ze mafia bola akosi na vyslni. To by sa stalo aj tu.
A od 21 asi tazko to by museli pretobit kopu zakonov a nikomu sa do toho nechce Nehovoriac o tom, ze potom to v tej amerike tak aj vyzera. Od 16 vodicak, od 18 armada a zbrana a prve legalne pivo v 21... potom nic nevydrzia ti amateri
ja by som sa bez xlastu zila normalne,kedysi som patrila medzi tie ´´deti´´ co pili len aby sa pjatky nenudili,ale nejak mi ludia ukazali a ja som pochopila ze sa da zabavit aj bez toho a lepsie,clovek si nerobi trapasy,nie je mu zle,a na druhy den aspon nelutuje co robil a je mi luto tych 12,13 rocnych deti bo ja v ich veku som sa hrala este s babikami a uuivala si detstvo no oni si ho nejak zabijaju...a keby ho zakazali??myslim ze mnoho ludi by to asi neprezilo a bolo by to tu este horsie,je to smutne no Slovaci su raz taki...
@dominika13 mas pravdu..alkohol len gumuje mozgove bunky a ochromuje usudok...Myslim,ze svet by bol ovela lepsi,keby alkoholu vobec nebolo...Snad uz konecne zacnu hromadne vyrabat auta na etanol,aspon tam bude uzitocny
@20 Pokiaľ moje vedomosti siahajú (a to ja o nich nepochybujem... , tak domáce pálenie je zakázané už teraz... Je pár oficiálnych páleníc a ľudia musia za pálenie platiť. No, lenže otázka je, koľko ľudí to porušovalo, porušuje a aj naďalej veselo porušovať bude. Porušovanie zákona je vlastne šport. V takomto krajnom prípade by sa iba rozmohol čierny trh s alkoholom... Ak by sa mal alkohol úplne vytratiť z našich "pitníčkov", musel by sa vytratiť z našich myslí... A to sa nestane...
Keby bol svet uplne bez alkoholu?...Tak by umieralo hadam viac ľudí ako teraz na cirhozu pečene,otravu alkoholom a tak.In vino veritas,ale nie len to...alkohol vážne predlžuje život...samozrejme alkohol vo veľkej miere škodí,ale z neho je aj vela liekov.Ved keby ani v historii nebol žiadny alkohol,nebola by ani medicína..ako dezinfikuješ ranu?...Teda ked to berieme v globále,určite alkohol byť musí,žiaľ ludia to zvyknu prehnať a stavaju sa aj autonehody a pod.
tak tak niektory ludia by si ho vyrabali sami a druhy by pili okenu alpu alebo fetovali ja kedze sa moc nevyznam vo vyrobe alkoholu by som patril skorej k tym druhym
no tak maximálne by môj kamoš chodil po celom svete a hľadal by posledné zbytky čuča a keby nenašiel tak by asi všetko porozbíjal a stal by sa z neho terorista
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
A aj tabakove hovadiny, to by bol uz uplny pokoj
A od 21 asi tazko to by museli pretobit kopu zakonov a nikomu sa do toho nechce Nehovoriac o tom, ze potom to v tej amerike tak aj vyzera. Od 16 vodicak, od 18 armada a zbrana a prve legalne pivo v 21... potom nic nevydrzia ti amateri
zacalo by sa vo velkom hulit, co by ludia boli z toho uz uplne vymeteni
a doma by si kazdy tajne palil svoje... domácí
ale mne viac vadí tabakoví priemysel,..ved chápete z Bratislavských tlačiarní je Tabak=/
mne alkohol vadí len ked sa ludia moc nechutne ožierajú, a obťažujú iných.
proste alkoholici mi vadia
... v malom množstve alohol neva