v prvom rade odpísal SPŽku toho kto do mňa narazil, zastavil na vhodnom mieste dúfajúc že nepôjde o nejakého idiota a zastaví tiež, odhadol škody a ak by neboli vysoké, len si vymenil kontakt s vinníkom a ďalej ho kontaktoval. v prípade, že by boli škody príliš vysoké alebo by sa nebodaj niekomu niečo stalo, volal by som políciu.
No, keby to bolo len ťuknutie, pekne by som mu vynadala. Keby som ležala s nohami omotanými okolo krku, kašľala by som na toho druhého vodiča a snažila sa prežiť
no ak clovek, tak nic, stane sa, mna uz dokonca aj opluli, cize toto by nebol problem
auto, co ti ja viem, ci by som vobec bola pri vedomi a vedela o sebe...ale keby ma zrazili, najskor by to asi bola moja vina...ja neviem, no ale peniaze by mi zdravie nevratili...ale kaslat na to, daco by som vysudila (hadam)
podla toho ako narazi..lebo sak da sa to chapat vselijako..ale ak autom tak najprv v soku mu vynadam..a ked volaky zhulenec na ulici tak nic, idem dalej...sak aj na takych svieti slnko
poviem "sorry" (alebo ak nestihnem a dotycny povie skorej, tak nieco v zmysle "to je dobre"), alebo ak je to nejake nesympaticke cudo, tak si zamrmlem popod nos ze "kam sa kukas, debile!?"... ak by to bolo autom tak budem nadavat alebo... no budem polomrtvy ...
ale uz do mna narazil debil spatnym zrkadlom... tak ked je niekto semikonduktor a sedi za volantom... to je tazko, no... xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a keby auto,to sa mi stalo,a spadla som zdvihla sa obzrela sa a isla dalej
No, keby to bolo len ťuknutie, pekne by som mu vynadala. Keby som ležala s nohami omotanými okolo krku, kašľala by som na toho druhého vodiča a snažila sa prežiť
auto, co ti ja viem, ci by som vobec bola pri vedomi a vedela o sebe...ale keby ma zrazili, najskor by to asi bola moja vina...ja neviem, no ale peniaze by mi zdravie nevratili...ale kaslat na to, daco by som vysudila (hadam)
keby auto tak budem nadavat na vodica..
-a keby som bola v nemocnici tak by som chcela vysudit miliooooonyyyyy...
ale uz do mna narazil debil spatnym zrkadlom... tak ked je niekto semikonduktor a sedi za volantom... to je tazko, no... xD