nepracoval by som, veľa cestoval takým hippie wanom možno, postavil slamený domček so záhradkou, pritiahol by som tam pekné dievča. a ak by to nebolo toľko aby nám to stačilo na značnú časť života, investoval do niečoho čo by tie peniaze znásobilo. teda užíval slobodu. viem že toto ide aj bez peňazí, no je to oveľa zložitejšie.
Isté je, že ja okrem pokru nikde inde nič nevyhrám, lebo je to na mňa veľmi nepravdepodobné. Ale k otázke by som skúšal všetko, čo som ešte neskúsil. Potápanie v nejakej tropickej oblasti ako prvé.
kúpila by som si bundu na lyže a zimný kabát, lebo to momentálne postrádam a nakoľko nemám ani na zaplatenie intráku, asi si to tak skoro ani nekúpim.
potom by som si zaplatila ten intrák.
kúpila jedlo.
potom by som si kúpila veľa nových vecí, lebo som materialista.
a dačo by som asi dala rodine a tak, a zbalila by som sa, zaplatila si nejakého kamaráta a išla cestovať.
kupil by som si domcek v nejakom mestecku na zahori musel by som porozmyslat v ktorom no a zil by som si pekne chodil na futbal do sveta a popozerat nejake pekna miesta pamiatky a podobne mozno pc a mobil by som si kupil lepsi internet , satelit a televizor do toho domceku a chlastal by som lepsi chlast o nieco ale zas ne prehnane drahy ale aj tak by som nezanevrel ani na cucko ! ja som skromny clovek stacilo by mi tcychto par veci a par korun na to obcasne cestovanie a pravvidelne chlastanie a hotovo mozno tak 6000 eur rocne a bol by som spokojny
Cestovala by som. A ten sen, ktorý snívam, že by som jedného dňa mohla aspoň prihlášku na nejakú mrte drahú, no dobrú univerzitu poslať, by som si konečne splnila. A ak by tých peňazí ešte stále bolo veľa, tak by som si vo všetkých úžasných mestách sveta kúpila nejaký mikro bytík, aby som mala kde ostávať, keď tam budem chodiť. Niečo by ešte, určite, šlo rodičom, no a zvyšok odložiť.
Kúpil by som to čo je potrebné, žiadny nový dom alebo niečo podobné. (max. iba v prípade nutnosti a fakt veľkým finančným možnostiam) A čo by som robil s peniazmi ? Plnil si sny. Prispel ostatným, ale nie preto, že by ma požiadali, ale preto že by som im tie peniaze chcel darovať ja. Kamarátom, kamarátkam ktorých by som chcel potešiť, alebo ľuďom ktorým by som chcel pomôcť. A samozrejme by som investval minimálne tretinu alebo polovicu penazí, pretože peniaze sa minú raz dva, a iba takto sa dá udržať pri peniazoch na dlhú dobu. Samozrejme nejaký kufrík s peniazmi by som zakopal na záhrade ( veď žiadne strhávanie z účtu ako v banke) -A samozrejme cestoval, ale ja moc lietadlá nemusím, ale chcem vidieť niekedy pláž ako z filmu a takú peknú svetlomodrú vodu :3 Neverim že to existuje... Ale cestoval aj po slovensku. Keď by som videl vo vlaku nejakého človeka, študenta, študentku , čo je jasné že nemá dosť penazí, tak by som z vlastnej vôle peniaze daroval, nie milióny, mále čiastky(malé pre milionára) taká 500eurovka určite by potešila navyše... Pomohol by som športovým klubom dedín ktoré navštevujem a sledujem, kde žijú moji príbuzný. Napr. Dostať sa do vyššej ligy, zaplatiť dopravu. Alebo dávať hráčom dedinského klubu malú výplatu(veď si to môžem v pohode dovoliť). A súkromne, nie cez nejaké inštitúcie a blbosti. Prispel by som na rekonštrukciu budov alebo pozemkov v dedinách v ktorých by to bolo potrebné a dostali sa mi pod ruku alebo pod môj zrak. Nerozflákal by som peniaze. Stále by som si kupoval oblečenie za 20 euro(kedže už by som na to mal) a boty za 50 euro(divili by ste sa aj to je dosť vysoka suma na slovensku) Stále by som bol rovnaký človek nič by sa nezmenilo. Iba by som mal potrebné veci ktoré si nemôžme dovoliť teraz.
Ale už len keď som prečítal čo všetko by ste urobili, každý myslí iba na to čo si kúpi, a každý myslí na seba. Samozrejme aj ja, ale nie tak že by som pokupoval všetko možné a o pol roka budem už mať len 10% celkovej sumy...
zabezpečila by som sa, čo budem klamať.... žiadny extrém, ale aby som nemusela už nikdy pracovať a snažila by som sa byť produktívna, urobila by som niečo pre ľudí v meste. A zabezpečila by som aj najbližších samozrejme. Ale žila by som ďalej život tak ako doteraz tam, kde doteraz, s tým, s kým doteraz. Viac by som asi cestovala. Toť vsio.
podľa toho aká čiastka by to bola. Určite by som sa sama najprv poriadne zabezpečila do budúcna, taktiež rodinu a niekomu kto to naozaj potrebuje tj. chorým deťúrencom ... nakoniec by som niečo dala do psích útulkov pre hafkáčov a celkovo zvieratkám....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
potom by som si zaplatila ten intrák.
kúpila jedlo.
potom by som si kúpila veľa nových vecí, lebo som materialista.
a dačo by som asi dala rodine a tak, a zbalila by som sa, zaplatila si nejakého kamaráta a išla cestovať.
a zo zbytkom neviem... niečo by som vymyslela
Ale už len keď som prečítal čo všetko by ste urobili, každý myslí iba na to čo si kúpi, a každý myslí na seba. Samozrejme aj ja, ale nie tak že by som pokupoval všetko možné a o pol roka budem už mať len 10% celkovej sumy...