predstav si, že: prichádzaš domov, máš neskutočný pocit viny, kvôli tomu, že si niekomu strašne ublížil..nevieš si ani predstaviť ako môže také monštrum ako ty chodiť po svete je ti na nič , neznesieš ani pohľad do zrkadla, nechceš nikoho vidieť..nikoho p
a akože, určite by som sa neobesil, kedže by som nezniesol pohľad na tie mrtvoly, asi by som vybehol von alebo čo, ale obesiť sa určite nie a ak by som prišiel domov s tým že som niekomu ublížil a toto by som videl, tak by ma to absolutne nesralo
@jebat ťažko takto povedať... ale psychiatri vravia, že zdraví ľudia (teda takí, čo netrpia duševnou poruchou) páchajú samovraždy vtedy, keď nemajú prečo žiť.. sú sami, nemajú ciele, idey, vízie... takže by som v tej chvíli spĺňal základné predpoklady... takže to odhadujem tak, že na 80% by som sa obesil... tych 20% , že by som sa neobesil by som teraz mohol zdôvodniť tým, že mojím cieľom by bola pomsta za blízkych... povykonaní pomsty by som sa na 100% obesil...
Nie sú to ľudia, ktorí mi dávajú jedinú nádej môjho života. Možno by som práve vtedy v sebe našla veľkú silu. No a nie každého z vymenovaných v živote mám, tak si to ani neviem poriadne predstaviť, napr. nikdy som nemala ani niečo podobné najlepšej kamarátke.
@jebat tá otázka je akože o tom že keby sa stala daná zhoda náhod (že máš pocit viny + zrazu nájdeš samé mrtvoly doma) tak či by ťa to primelo sa obesiť? nechápem ako tie dve veci spolu súvisia. keby som všetkých tých ludí nezabil ja sám prečo by som sa mal obesiť? buď mi to stále nedopína alebo je to fakt nezmysel a nechápem ako ťa to mohlo vôbec napadnúť a predpokladať že by niekto tak v danej situácii konal
@jebat ok sorry už som to pochopil to malo byť akože ak som emocionálne v troskách či by som sa zabil keby sa prihodila taká nešťastná zhoda náhod asi? nie nezabil ale bolo by to fakt smutné
psychologicke faktory su tam silne na samovrazdu. ( pochybnosti, strata sebadovery, hnev a hanba) + (strata rodicov, strata priatela, strata surodenca)
Váhala by som, či sú to moje halucinácie, alebo je ten človek, ktorému som mohla spraviť čokoľvek akokoľvek zlé, ešte väčší psychopat, ako ja, alebo, či je to moja vina, že je ten človek teraz cvok.
seriózne guys? bolo by mi jasné, že ten povraz by sa tam nezjavil len tak z ničoho nič, čiže probably ten, čo sa zaslúžil o smrť všetkých tých ľudí ho tam nastražil aby som sa obesila. a takú radosť mu teda nespravím!
ale v podstate je dosť možné, že by som sa seriózne scvokla (nie len tak neseriózne, ako už som) a to netuším, ako by som reagovala, možno by som vybehla von krákajúc alebo tak, či sa hojdala na tom lane a hrala sa na Tarzana
surodenca ani naj kamarata nemam, otca tak najst - zivotny sen, akurat ta mamka no a take zle by som si o sebe nikdy nemyslela. asi by som isla za frajerom a hrali by sme lolko.
vidim to tak, ze keby som zbadala prvu mrtvolu okamzite by som zacala kricat, vybehla by som von z domu, zacala by som si uvedomovat co som videla, rozrevala by som a potom by som snad zavolala sanitku alebo nieco...
záleží na tom, komu by som čo urobila, keďže najlepší kamarát(ka) je mrtvý, brat tiež, prichádza do úvahy len jeden človek, pretože komukoľvek inému keď by som ublížila sralo by ma to max. 5 minút alebo vôbec, a tomu jednému človeku by som nikdy úmyselne neublížila, čiže ak by bol v poriadku žila by som ďalej kvôli nemu. koniec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
ale nedá sa to naisto povedať.. je dosť rozdiel, keď nad tým rozmýšľam len keď si to predstavujem a keď by sa to naozaj stalo...
@4
a akože, určite by som sa neobesil, kedže by som nezniesol pohľad na tie mrtvoly, asi by som vybehol von alebo čo, ale obesiť sa určite nie a ak by som prišiel domov s tým že som niekomu ublížil a toto by som videl, tak by ma to absolutne nesralo
Vies co by som spravil? zobral tomu zastrelenemu zbran , isiel zabit Fica , Kotlebu a odjebal sa.
Ano je tam vysoke percento samovrazdy
ale v podstate je dosť možné, že by som sa seriózne scvokla (nie len tak neseriózne, ako už som) a to netuším, ako by som reagovala, možno by som vybehla von krákajúc alebo tak, či sa hojdala na tom lane a hrala sa na Tarzana
ale neviem preco by vobec mala nastat
Ale minimálne @4