Je veľa diskusii, ktoré nemajú takmer žiadnu kvalitu, a preto by som bol rád, keby ste mi sem napísali, že aká téma zaujíma Vás rozumných, alebo o čom by ste radi filozofovali so mnou ... ?
Ahoj Pavol tak toto ma trosku rozosmialo. Ale povedzme si to na rovinu! Toto tu este nebolo.
Co by ma najviac zaujalo? ono je to problem. Ja dokazem diskutovat o vsetkom. Musi byt tema a na tu temu sa musi dat aj vyjadrit.
Takze skor by som povedal, ako by si to riesil, kebyze tu teraz napisu 20 ludia a akzdy jeden z nich anpise rozlicnu diskusiu a ty ich teraz zalozis alebo ich budes rieist tu? Bude v tom trosku velky bordel si myslim
Pavlovi tu nepiste veci, ktore nesuvisia s temou, lebo potom od neho mozete cakat TSku, kde vas za to spicuje...to je osobna skusenost a problem bol v tom, ze som sa zo srandy v diskusii spytal, preco ma nick telefonne cislo
Inak Pavol, mne sa zdá ako veľmi zaujímavý nápad vytvoriť tému, v ktorej sa bude diskutovať o tom, aká téma sa vytvorí nabudúce ... Navrhujem ti v pondelok vytvoriť takúto
ta sa pokúšaj ďalej, ja som prednedávnom založila tématiku ohľadom životných obetí, a jedna zareagovalal, pri tom by sa dlao o tom filozofovať hodne, len deti nemajú ani skúsenosti zrejme, nemajú na čom stavať názory
s pozdravom
zipporah, ktorej NIEKTO ZMENIL HESLO, dotyčný, neželaj si ma! si už teraz DEATH!
... ... ... Ale inak ma v posledných dňoch mierne zarazilo napríklad to ako si ľudia (v škole, na birdze) nechávajú od doktora napísať papier kvôli oslobodeniu z telesnej napriek tomu, že sú zdraví
Alebo to, že odhadom tak 96% ľudí čo som videl v BA chodila v podchodoch eskalátormi keď vedľa boli schody ... A potom budú ženské nadávať, že majú moc kíl a aj s chlapmi pôjdu vo voľnom čase do fitnesscentra ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Co by ma najviac zaujalo? ono je to problem. Ja dokazem diskutovat o vsetkom. Musi byt tema a na tu temu sa musi dat aj vyjadrit.
Takze skor by som povedal, ako by si to riesil, kebyze tu teraz napisu 20 ludia a akzdy jeden z nich anpise rozlicnu diskusiu a ty ich teraz zalozis alebo ich budes rieist tu? Bude v tom trosku velky bordel si myslim
Nemas zac.
Kasko
Ale nie teraz budem normalna (konecne). Pokial by som mala pocit, ze chcem na nejaku temu diskutovat tak si tu diskusiu zalozim aj sama...
Poradim ti, nabuduce ked budes chciet zakladat si nejaky nick, nedavaj si tam telefonne cislo. Prepac, ze som ti tykala.
Pekny den
Verculka
No okrem pórov by sa mohli spočítať aj petržleny ...
s pozdravom
zipporah, ktorej NIEKTO ZMENIL HESLO, dotyčný, neželaj si ma! si už teraz DEATH!
Alebo to, že odhadom tak 96% ľudí čo som videl v BA chodila v podchodoch eskalátormi keď vedľa boli schody ... A potom budú ženské nadávať, že majú moc kíl a aj s chlapmi pôjdu vo voľnom čase do fitnesscentra ...
A keď sa mi nebude páčiť, že v BA niekto vraždí tak mám proste ostať doma?
O čom?
Skús si prečítať tento blog, a možno tam nájdeš aj odpoveď:
» www.birdz.sk/webka/pznt/blog...
O chvíľu tu bude niečo, čo tu ešte nebolo, alebo bolo?
Daj mi potom vedieť...