uvazovala som nad laskou alebo vzdelanim ale potom som si uvedomila ze vzdelat sa mozem sama ale lasku si len tak nevyrobim. zvysne moznosti ma nezaujimaju. velku lasku so slahackou, dakujem
lasky plny kufrik penazi ktory je vzdelani na vysokej urovni a zaobstaral by mi vilu v bohatej stvrti . kufrik by bol vyoblkadani diamantmi a dalsimy drahokanmi ktore by vlastnili vlastnu firmu kde by sa vyrabali luxusne auta cize by som mal ja nespocet luxusnich aut
So vzdelaním na naozaj vysokej úrovni by som si hádam našla aj vplyvných priateľov a tiež je väčšia šanca, že by to vynieslo podstatne viac, ako 1 kufrík plný peňazí .
...za tie peniaze by som si potom kúpila vilu v bohatej štvrti, zlato a iné drahé kovy, diamanty a iné drahokamy a polodrahokamy, kúpila si luxusné auto a založila vlastnú firmu (vďaka vplyvným priateľom .
som márnotratná a je mi to jednoooo .. radšej by som brala materiálne veci ako to ostatné.. vzdelanie beriem ako nevyhnutnú samozrejmosť a lásku?? prestávam v ňu veriť a začínam sa v tomto správať ako chlap, nuž možno mi raz zachýba ten pocit, ako niekoho len chvíľkovo lúbiť...
Uvažoval som, že dám lásku, ale je tu istá pravdepodobnosť, že láskou sa tu myslí partnerská láska ako par excellence, preto som si nevybral ani jednu z možností. Aj keď to vzdelanie... Hm, asi som mal radšej dať to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
(dodajte si k tomu diabolský smiech vašeho obľúbeného záporáka
...za tie peniaze by som si potom kúpila vilu v bohatej štvrti, zlato a iné drahé kovy, diamanty a iné drahokamy a polodrahokamy, kúpila si luxusné auto a založila vlastnú firmu (vďaka vplyvným priateľom .