Čo by ste robili, keby ste mohli prežiť niektorý deň dvakrát?
Čo by ste robili, keby ste mohli prežiť niektorý deň dvakrát?
Myslím to tak, že prežijete deň, a potom znova ten istý odznova... S tým, že to čo ste porobili ten prvý deň, nikto nebude vedieť, ale vy si to budete pamatať...
@aguri500 ja som tak už viackrát rozmýšľal, že stačilo by keby môžeš, čo i len jednu hodinu prežiť dvakrát a mohol by si neskutočne zmeniť svoj život nie?
@malcharek... ale ja som to myslel tak, že čokoľvek by si spravil ten prvý deň, tak to by sa na tebe neprejavilo... napríklad, že aj keby si zomrel (napríklad keby si chcel skúsiť skok z lietadla bez padáka), tak potom by si znova ten deň išiel odznova... chápeš?
keby to bol dnesny den. vykaslala by som sa na prax lebo tam aj tak nikto nebol a pekne sa vyspala.. a ani to loto nieje zly napad vlastne je to skvely napad
predstavte si - zapojte fantáziu - mohli by ste minúť všetky svoje peniaze na niečo parádne, čo si inak nemôžte dovloiť... a ten druhý deň by ste tie peniaze znova mali, ale mali by ste aj ten zážitok....
mám pocit, že niektorí nie tak celkom pochopili tvoj nápad
ja by som si zohnala niekde auto a napriek tomu, že nemám vodičák a šoférovanie ovládam tak maximálne z mojich snov, nahovorila by som nejakého človeka na výlet niekam ďaleko do zahraničia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
asi by som spachala samovrazdu a na druhy den by si to nikto nepamatal!
Ale mohlo by byť aj niečo iné
ja by som si zohnala niekde auto a napriek tomu, že nemám vodičák a šoférovanie ovládam tak maximálne z mojich snov, nahovorila by som nejakého človeka na výlet niekam ďaleko do zahraničia