zaplatila trénerovi, zaplatila si certifikát DELF a zaplatila si kurz angličtiny, kúpila by som si letenku na leto a šla do UK a tam makala a nakúpila handry, topánky a opäť šla do Londýna a bola mrte šťastná, že som si splnila to, čo chcem a na čo teraz nemám.
Asi by som povzala kamarátov na nejakú super žúrku potom by som veeeeeeľa nakupovala... dala mame niečo nech stále nehovorí o tom,ako nemá dosť peňazí aj sestre nech kúpi niečo pre seba alebo pre jej bábo...a zvyšok by som odložila,aby som mohla niekde bývať na výške ... och krásne to predstavy
@barky kupili by sme si pokokot rumu, strasne vela weedu a sli by sme norsko svedsko pozriet !!! to by bol win dokopy takto a ja by som si kupil este gitarku a hral nam vsetkym
zaplatila by som si druhý vodičák, ktorý by som tentoraz UROBILA na prvý x ako jeden pán a zvyšok si plesla na účet a odkladala, šetrila a odkladala a šetrila.
isla by som do Ameriky pozriet kde byval Feynman a este by som si kupila fivefingers tenisky v decembri by som si zaplatila IELTS a potom by som si zaplatila studium na Princetone
nejake dobré klávesy by som si kúpila konečne, gramofón, platne, možno aj klavír ak by sa mi podarilo pre neho nájsť miesto v byte a zvyšok odložím do budúcnosti
@majusssska je pravda, ze nie. ale ked si zoberiem, ze v anglicku sa to pohybuje okolo 1000 libier za rok, tak o princetone nepochybujem. + naklady na zivot...
@kikushenka na tvojom mieste by som si trošku pozrela tuition fees na ich stránke a pouvažovala, prečo má okrem kvality vzdelania titul prestížna univerzita a prečo je pre veľa američanov nedostupná (prípadne sa po vyštudovaní niekoľko rokov topia v študentských dlhoch). keby to stálo okolo tisícky na rok, tak by to tak asi nebolo
@petbet1 ... statistika je super vec, ja si dam 2x pecene kurca, ty nedostanes nic ... priemerne sme zjedli kazdy po jednom kurcati ... tak sa skus stazovat ... nenazranec
no kedze prachy stale riesim, tak plan uz mam ... 2500€ by islo mame, a mozno aj viac, a vyplatila by som vsetky dlhy, potom notebook, mobil, fotak, oblecenie, knihy, a vsetky veci mozne, co potrebujem a stale na ne nemam prachy
investoval, zdvojnasobil, potom znovu investoval a zdvojnasobil a az potom by som zacal kupovat co ma zaujima, aby som mal aj odlozene pre kazdy pripad, aj aby som mohol dalsie investovat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
109 komentov
Paťke by som kúpil knihu, a zvyšok by som postupne míňal vonku
a 4000€ by som odložil k ostatným, ktoré si šetrím na investíciu...
@schizoofrenik môžem ti darovať ten album
» suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD...
» suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD...
zvyšok by som si odložila a čakala by som až do 18 - vtedy budem vedieť na čo ich použiť
To je v plane neskor ked budu k dispozicii dalsie financne prostreidky
niečo dala našim
kúpila by som si bez výčitiek pár vecí zo zoznamu "raz si to kúpim!"
a viac neviem, asi by som proste len nejaký čas míňala o niečo viac, ako zvyčajne, len by som pri tom nemala výčitky
Prípadne operácia očí...