Co by ste si mysleli o cloveku, ktory je svojim sposobom zabavny,da sa s nim v pohode vychadzat..ale hlbke duse si nevazi nic ,co ma pre iny ludi obrovsku hodnotu, napr. laska, rozmysla o veciach, ktore zase inych ludi vobec netrapia.
no hrozné dačo, a ja sa tu trápim nad knihoínom... moja rada znie: nechoď s ňou do vzťahu , ak raz máte odlišné hodnoty... nič sa nedá robiť!, zabaviť sa človek môže ísť aj do erotic clubu, ups , chcem povedať, že zabaviť sa dá aj na prednáške o teórii super dimenzionálnych makrokvarkoch na emcé druhú
Ja si myslim, ze je to oxymoron, lebo keby si nevazil "lasku" tak o nej nepise a keby tie "veci" inych ludi netrapili tak neexistuju.
to zipporah: kvarky a ich dosledky na nase poznanie su nahodou velmi zaujimave (ved sa s nimi stretavame kazdy den neustale), aspon pre mna, radsej si pozriem dokument o nich ako vacsinu filmov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
konkretizuj.
ale inak sa tomu hovorí nihilista a filozof
to zipporah: kvarky a ich dosledky na nase poznanie su nahodou velmi zaujimave (ved sa s nimi stretavame kazdy den neustale), aspon pre mna, radsej si pozriem dokument o nich ako vacsinu filmov.