všetky nie veď taká chrípočka počas školy dobre padne ,,a zbrane sú tiež niekedy potrebné,,síce,,ale áno,,,,iba rakovinu a podobné by som zmazala a nejaké jadrové zbrane ktoré dokážu zničiť pol krajiny
Sranda je, že obe možnosti by zrejme dosť poničili ekonomiku zeme keď sa tak nad tým človek zamyslí Ale chcel by som vidieť aj ten svet bez zbraní ako by sa viedli vojny Čistý Hooligans zraz
choroby zabíjajú ľudí, ale zbrane spôsobujú, že ľudia sa zabíjajú navzájom.....na druhej strane ľudia si nájdu spôsob, ako sa navzájom zabíjať aj bez zbraní....
Zbraň mi častokrát pomohla od nepríjemnej fyzickej konfrontácie s väčšinou pripitými skupinkami indivíduí, takže nevidím dôvod prečo by mali miznúť, práve naopak, myslím, že všetci slušní ludia, ktorí sú spôsobilí ich vlastniť, by si ich mali čo najskôr zaobstarať.
najlepsie ludstvo... ludia su tie najvacsie spiny... zvierata ziju taky zivot aky im bol urceny to len ludia si vsetko chcu privlastnit a ovladnut... a vobec ako si mozme dovolit niekomu povedat ze je svina? by som sa citil byt urazeny na mieste svini
ani jedno..aspon nejakym sposobom sa tu udrziava prirodzena rovnovahha na zemi..predstavte si co by to bolo bez toho..maticka zem by sa aj zblaznit mohla
podla mna zbrane,pretoze ludia vzdy vymyslia nejake lieky proti chorobam,ale proti nasiliu ktore sposobuju zbrane liek nikdy nenajdu a zbrane a teda aj nasilie tu potom budu vzdy...
Zbrane sú účelové nástroje, na chorobách pozitíva nevidím ...
A teraz budú všetci veľkí peacemakeri, ale som zvedavý, ako by ste zabezpečili poriadok v svete bez zbraní ... Napríklad keď na futbalový štadión príde tisíc chuligánov, poslali by ste tam dvetisíc policajtov, hej?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A teraz budú všetci veľkí peacemakeri, ale som zvedavý, ako by ste zabezpečili poriadok v svete bez zbraní ... Napríklad keď na futbalový štadión príde tisíc chuligánov, poslali by ste tam dvetisíc policajtov, hej?
@peto149 s vešiakmi
obidve ! alebo aby sa ľudia uvedomili a potom rakovina
Takže to je jedno.
však zbrane sú nebezpečné iba ak sú v rukách zlých ľudí.
A choroby musia byť, z čoho by potom farmacetický priemysel vyžil??