Priemerný motýľ žije priemerne týždeň. Preto sa naskytá otázka čo by spravil teoreticky človek ak by sa stal motýľom?(za týždeň) Samozrejme by človeku ostalo ľudské zmýšľanie a uvažovanie
a tak isto by svet vnímal nie ako motýľ ale ako človek.
pravdepodobne najprv chaos, že čo sa deje a potom by som robila to čo robia motýle normálne, lebo musia jesť, spať a vyhýbať sa nebezpečenstvu? to si si mohol aspoň srnku zvoliť tkks
Mal som na mysli z tohto pohľadu teda keby človek mal krídla osem centimetrov a život trvajúci týždeň Ako by tento malý bezbranný tvor pomohol zemi ľudstvu keby mal ľudské zmýšľanie
Pozvolna by som zacal trenovat na prekonanie rychlostneho rekordu v plavani volnym stylom v prave vypustenom bazene, ktory ale slubuju do konca tyzdna (stiham) naplnit vodou s takym mnozstvom chloru, ktory by motyla okamzite zabilo. A medzitym by som chodil na kvety, co by som povazoval za prokrastinaciu, lenivost a nevyuzivanie potencialu motylov. Zacal by som uvazovat o umelych implantatoch, ktore by zvysovali moj vykon a priblizili by ma viac k mojmu cielu. Zistil by som vsak, ze nikto na Svete z ludi o tom zatial neuvazoval. A tak by som sa vratil do Talianska (to je ta iracionalna cast). Asi.
A po dalsie ,ako by mohol taky maly tvor pomoct ludstvu za tyzden? Skor na konci tyzdna ,by mohol ponuknut svoje motylie telo/ organy do muzea prirodnych vied
@2 za týždeň asi ľudstvu, ani svetu veľmi nepomôžeš, lebo čo by si už len dokázal, leda keby si spravil niečo také ako v Šarlotinej pavučinke ale inak neviem
a keď sa to tak vezme tak aj my ľudia sme vlastne tie motýle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a keď sa to tak vezme tak aj my ľudia sme vlastne tie motýle
Pomer vojakov bol 900 proti 2800
Oni nepotrebovali ani ten týždeň.
Ja by som robila to co robia motyle, na to su na svete a robia to co maju...