zacal by som rabovat , rychlo nejake potraviny , konzervy najlepsie , oblecenie , zbrane a municiu , a snazil sa prezit , no co by som asi tak mohol robit
Ja by som spravil tento svet normálnim, pozbieral by som odpadky v lese a postupne ho zariadil... Potom keby som skapal aj ja, zvieratá by sa tu mali fajne
Viem, že dlho by som nežila, pretože ľudia potrebujú aj iných ľudí, aby tí uspokojovali ich potreby (či už hmotné alebo nehmotné-výrobky či služby). Ale človek ako jednotlivec nikdy nebude sám, pretože vždy je tu s nami Pán, ktorý nás miluje
oslavovala by som , hudba na plné pecky, elektrina by ostala zapnutá nie? v dedinke by som pobehala všetky domy a vybrala by som si čo sa mi páči presťahovala by som sa do nejakého paláca a vy čkala by som svoju smrť, ale dovtedy kým by to šlo by som sa zabávala a jedla a všetko by bolo moje
@akoto22 kamo!!!prvy army shop..opasat sa zbranami a vsetkym moznym...motorka a ide sa cestovat a lovit vsetko mozne by som robill..siel by so mniekam do tibetu kuknut sa...vela by so mcestoval a menil dopravne prostriedky-motorka,auto,tank...cokolvek..naucil by som sa ovladat lietadlo atd a ZACAL BY SOM PESTOVAT VO VELKOM RASTLINU URCVITEHO DRUHU A NIKTO BY MY TO NEZAKAZAL...ale tolko ze ekby sa ty ludia znovu objavia tak ina plodina by nebola am usel by si sa presekavat cez nu macetou..mozno by potom pochopili ze neni az taka zla či?
ak teraz som sám takže by sa to asi nejako radikálne nelíšilo akurát by to bolo ešte lepšie mal by som všetko zadarmo pochodil by som celý svet a vyskúšal všetko možné
Zjedol yb som vsetko dobre v vetscu a varil luxusne hrla sa najlepsie hry na anjnovsich ukradnutých pocitacoch a potom drogy a potom yb somt uz necvydrzal a zblaznil yb som sa
@akoto22 ale teraz som rozmyslal...nejeblo by nam z toho ze by si bol sam a nemal sani s kym pokecat???vies...jak robinson...tiez uz sa rozpraval potom sam zo sebou
@schizoofrenik@27 ale urcite by si zacal varit....alebo pestovat ne??? a za 20 rokov az by ta to prestalo bavit by si sa zastrelil. sak aspo nby som umrel s usmevom na tvari a s pocitom ze som nezil nadarmo a pre buducu populaciu by som za sebou zanechal
@schizoofrenik Ty? Ty tam its si zameditovať, ved nedokážeš pomali ani chodiť... Hmm... Keby že tý ľudia šetci zmiznú, zariadil by som to tak, keby že sa tu vyskytne niaky nový život aby medzi nimi neboli žiadny taký ako schizoofrenik, čo tu maximálne mínajú vzduch...
@greendgirl no to naucit sa lietat je uplne zele cele nerealne
Ale cesta autom niekde do Ciny by sa dala , len si myslim ze polka chalanov by sa nedozila , bud by isli 250 celu cestu alebo mali nejaku nehodu so zbranami , vybusninami , ktore by som si aj ja nakradol
2. prehlásil sa za zvrchovaného vládcu celého sveta
3. zmocnil by som sa genetického výskumu, a vytvoril si ideálnu ženu. kým by ideálna žena dozrela, hľadal by som albumy, ktoré nemám, a mohol by som od niekoho neexistujúceho ukradnúť
4. sex s ideálnou ženou
5. naučil by som sa konečne hrať na gitare
6. založil si pvre misantropik one-man black metalový projekt (ako správnemu mizantropovi by mi bolo jedno, že to nemá kto počúvať.. teda okrem ideálnej ženy)
7. udelil si Nobelovu cenu mieru (lebo neni nikto iný na svete, kto by rozpútal vojnu, a ja som pacifista
8. a iné kokotiny, ktoré by ma v danom momente napadli
@janu ako by si precestovala celý svet keď by nemal kto riadiť dopravné prostriedky? povedzme že auto by si si riadila sama ale ako prejdeš cez more? preplávaš?
spárila by som sa s opicou aj keď ktovie čo by z toho vzniklo ale nie tak naozaj by som asi ako prvé zašla do mekáču a vzala si chickenburger a až potom by som išla hľadať nejaký život
nwm slopal by som fetoval (aj ked nefetujem ale tak to uz by bolo jedno keby som bol sam na svete) a robil by som proste kktiny a keby ma to prestalo bavit tak by som sa asi nejak odjebal
No prišiel by som do Počiatkovej vily , vyrazil dvere , potom by som , nabehol od jeho auta , naštartoval by som išiel by som vykradnúť celú Euroveu , doniesol by som si tam cestou by som natankoval niekde na SHELL , rozbil by som mu tie drahé hodinky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
hm, jediná svojho druhu? by som sa asi nejakým spôsobom preoperovala na mačku
2. začala by som zbierať odpadky v lese
3. nejako by som si žila
Tento postup by som opakoval kým by na svete neostal jeden jediný panák a nakoniec by som sa zastrelil.
a chcel by som ísť niekde kde som ešte nebol cestovať... kradnúť čo sa dá a tak ale tiež si myslím že by som to neprežil dlho bez nikoho
(neverím v Boha takže neverím tomu názoru že : ´´nikdy nie si sám´´ )
@malcharek len by som obehal feťácke byty moje pokusy o varenie nikdy nedopadli bohvieako (ach)
takto by to vyzeralo pár dní a potom by som sa zabila
pri tej predstave idem plakať od šťastia.
Ale cesta autom niekde do Ciny by sa dala , len si myslim ze polka chalanov by sa nedozila , bud by isli 250 celu cestu alebo mali nejaku nehodu so zbranami , vybusninami , ktore by som si aj ja nakradol
...a druhá polka by tam aj tak netrafila
Ale inak aj tak by zomrel aj ten jediny clovek od oziarenia.
2. prehlásil sa za zvrchovaného vládcu celého sveta
3. zmocnil by som sa genetického výskumu, a vytvoril si ideálnu ženu. kým by ideálna žena dozrela, hľadal by som albumy, ktoré nemám, a mohol by som od niekoho neexistujúceho ukradnúť
4. sex s ideálnou ženou
5. naučil by som sa konečne hrať na gitare
6. založil si pvre misantropik one-man black metalový projekt (ako správnemu mizantropovi by mi bolo jedno, že to nemá kto počúvať.. teda okrem ideálnej ženy)
7. udelil si Nobelovu cenu mieru (lebo neni nikto iný na svete, kto by rozpútal vojnu, a ja som pacifista
8. a iné kokotiny, ktoré by ma v danom momente napadli
čiže by to bolo celkom fajn