presne o tomto som sa bavila s frajerom včera a sme dospeli k záveru, že niekoľko ďalších spôsobov ako by náš intímny život pretrval a bolo by to super, čiže predposledná možnosť
len tak mimochodom, vôbec neexistuje iný druh sexu len "spojenie organov" že? však ruky má, ústa má ... proste jeden by si už neužil ale druhému by mohol dopria nie?
Dost by zalezalo od toho ci by sme (uz) mali deti. Ale nebudem tu zo seba robit anjela, netusim ci by som to vedela prehryzt, a ja celkovo neverim na happily ever after, takze asi by som sa najprv snazila hrat na to ze to zvladnem, ale casom by som asi vztah dohnala do toho aby sa rozpadol.
éj chcem si už pozrieť The Ballad of Genesis and Lady Jaye ... odveci, ale pri tomto mi napadlo, že ked on mal neviem koko kozmetickych uprav, implantaty že asik možno aj s penisom čosik dorobil... a už dlho isi to velmo chcem pozreť tu transofermaciu na iny gender...dufamž e to bude fajne ./ lebo rozhovory sui dost narocna zaležitosť ...
a náhodou presne, presne nad tým som minule uvažoval, ale či by človek bol schopný chodiť napr. s eunuchom
a myslím si, žeby som to dokázal, čo sa napr. žien týka s transplantovaným prsníkom, vôbec by mi to nevadilo. Dokonca to dokážem miestami považovať za rovnakú estetickú vec
Skor ide o to ako by to zruinovalo psychiku toho človeka, ktorý by prišiel o organ, je dost mozne ze by bol podráždený, hnusný, jeho zivot bezvyznamny a uplne zmeneny...snažila by som sa mu co najviac pomoct a udržať vztah, ale je velka pravdepodobnosť ze by to nevydržalo a neislo by o sex, išlo by o celkove komunikovanie... Nehovorím ale, ze to tak musi byt.
Hmm koľký sa vôbec zamysleli do hĺbky nad týmto. Sa mi to tu zelená jak keby som zil v dákom románe od Rosamundy Pilčerovej... Ach jaj, no kiežby raz boli odpovede v anketách záväzné do života, koľký by si asi hlavy tĺkli.
@yoy Ty vole to bola dedukcia jak hovädo. To aby si človek dal pozor aby nabudúce nespochybnil pravdivosť vyjadrení v ankete o najobľúbenejšiu zeleninu, lebo to o ňom náhodou vypovie, že poskytuje análne služby za krumple...
Môžem reálne povedať, že by to náš vzťah vôbec neovplyvnilo, jedine snáď ako hovorí @22 . Nemá to nič spoločné s naivnou romantikou, v niektorých vzťahoch jednoducho sex nemusí hrať žiadnu rolu.
Toto sa nedá povedať dopredu Nikto nevie, čo by nasledovalo preto nedám žiadnu možnosť... A ak sme pri tom tak ak by sa mne niečo stalo tak aby priateľka tak z úcty k priateľke by som ju nechal... Toto je extrémna situácia a je smiešne ako každý dáva tu predposlednú možnosť Lebo môžu byť najdokonalejší pár ale také zmeny sú to, že sa to nedá dopredu povedať
Podviedla by som ho len raz aj to s jeho dovolením a to pre splodenie potomka. S tým že by sme ho vychovávali ja a on a ten človek "darca spermií" by nevedel že je otec v skutočnosti.
Nemusim byt hrdinka id Rosamundy Pilcherovej aby som hlasovala za predposlednu moznost. Preboha kolko ludi tu uprednostnuje fyzicno pred laskou az mi je z toho zle.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A inak prsia by jej ostali? Ak hej, tak ruske sanky a neni problem
fajnové co
aspon mozes prispiet niecim rozumnym
a myslím si, žeby som to dokázal, čo sa napr. žien týka s transplantovaným prsníkom, vôbec by mi to nevadilo. Dokonca to dokážem miestami považovať za rovnakú estetickú vec
@22 ok, moje postoje sa trochu vymykaju postojom hrdiniek z romantickych filmov, sa pojebem teraz?
mam realny pohlad na vec ale na birdzi inak takato anketa ani dopadnut nemohla
@yoy Ty vole to bola dedukcia jak hovädo. To aby si človek dal pozor aby nabudúce nespochybnil pravdivosť vyjadrení v ankete o najobľúbenejšiu zeleninu, lebo to o ňom náhodou vypovie, že poskytuje análne služby za krumple...