zacala rozmyslat co mam v skrinke a o co pravdepodobne pridem a zdesila sa ze ak sa skola prestahuje do inej mestskej casti tak sa uz nebudem moct rehotat tym co chodia z domu o 7 lebo zrazu budem o 7 namiesto 7.55 chodit ja
bolo by mi luto ze potom nemaju kde pracovat nase upratovacky, lebo su velmi mile a takisto by mi bolo luto kucharok, vratniciek a vsetkých ostatných a tesila by som sa asi iba tomu ze na par tyzdnov by som mala volno
kedze uz nechodim do skoly asi by som isel pomoct hasit, nech sa mozu vsetci ti, co sa uz tesia ze nebudu mat skolu, pekne vratit co najskor do lavic...
joj deti, urcite by ste sa prave nesmiali, keby ste zistili, ze aj tak budete prelozene na inu skolu, kde kludne mozu byt ucitelia este vacsie svine a ze vas spolusediaci/najlepsi kamarat ide na uplne inu skolu
tak dobree, zavolam hasicov,lebo nezalezi ako casto som ju chcela podpalit ja alebo vsetkych vyvrazdit, odchovala ma proste,spravila zo mna socku ala pod mostom budem raz byvat a milujem ju a bude mi chybat
a mozno v tom chaose pokradnem par lakov,farieb a lepiacich pasok
skola ma ani moc netrapi skor tie sproste nudne predmety ktore by som maximalne polku vypustila nech sa neucia sprostosti ale len zaklady naco my ma bit ta pitagorova veta? haa?? na velikee nic
Asi by som ako jediná hasila. Bolo by dosť nepríjemné, keby začala horieť zrovna posledný rok kedy odchádzam. Pekne nech si ju užijú aj iní. Dúfam, že medzi nimi aj môj brat.
To by musel byť extraveľký požiar aby zhorela aspoň časť školy kde by nedalo učiť a mali by sme voľno a samozrejme nebol by som moc rád lebo by mi postupne chýbali kamaráti a hlavne ešte maturita kvôli ktorej tam niekedy trpím už skoro 3 roky....
asi by som sa len usmiala. Lenže škola je len budova a tým, že vyhorí sa toho veľa nezmení. Len jej umiestnenie. Dôležitý sú ľudia čo ju navšetvujú a čo v nej učia. Ak robia učitelia školu neznesiteľnou tak nech horia oni.. Peace with teachers!!..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a mozno v tom chaose pokradnem par lakov,farieb a lepiacich pasok
keby horela Štúrka, to by bolo fakt zlé.........aj Gondová......aj prístavba.....
museli by sme sa učiť asi s medikmi, resp. na STU........v tej výškovej budove..........bŕŕŕ
naša škola ide zaniknúť aj bez horenia....