som v skole, pridem domov o pol stvrtej vacsinou, idem spat, alebo niekedy len tak oddychujem, potom sa trochu ucim, potom telka alebo net a zase idem spat a takto pekne to ide cely tyzden -.-
prídem zo školy okolo pol štvrtej-piatej, oddychujem, idem na net, potom gitara, nejaké to učenie ak je, a potom večer bude telka alebo zase net. Ak sa pošťastí tak s niekym vybehnem na chvílu von.
Presuvam sa medzi bydliskami a krcmami, snazim sa zaobstarat si obzivu, dviham uroven tohto portalu, citam, obsmrdam na zastavkach, robim priatela na telefone a tak.
keď umieraš od nudy, mohol by si mi porobiť úlohy, preinštalovať komp, upratať bordel v izbe, bordel pri dome ... a milión ďaľších vecí... pošli mi ts, a dám ti adresu
Rano s nechutou vstavam a idem do skoly, z ktorej sa neskor s chutou vraciam domov. Aj ked aj tu obcas prevysi nechut (opat zo skoly) "Pripravim" sa do skoly... ale to zavysi od daneho predmetu. No a potom TV, PC/NB, obcas len tak brnkam na gitare, citam alebo sa mozno chopim ceruzky a nieco carbem pripadne len tak premyslam o zivote a tak az napokon tento/tieto super den/dni zavrsim tym, ze idem spat. Obcas sa vsak este objavia nejake ine moznosti co robit...
rano nestiham, potom som v skole..idem zo skoly na obed, na intrak..do piatej spim..chystam sa na veceru..do deviatej som na vychadzke..pridem na izbu osprchujem sa...do dvanastej sa ucim, rozpravam, jem..barco..idem spat...kolobeh zivota
buď je to: prídem z práce domov, dačo porobím, dospím, dačo pozrem a idem spať ALEBO prídem z práce ku priateľovi a potom domov a idem spať
ALEBO
vstanem, dačo porobím, dačo vybavím, dačo pozrem prípadne dačo navarím a idem do práce ALEBO stihnem ísť ráno ku priateľovi ALEBO rovno u neho ráno vstanem a tak idem do práce
a cez víkend také piánko, vstanem, popracem, myčku naložím, popozerám internet alebo nejaký film či seriál a idem ku priateľovi
rozmýšlam, píšem,rozmýšľam, spomínam, chytím nervy, hádam sa s mamou,poprípade otcom...,dám si cigu, revem,hrám na klavíri, revem, napíšem blog (možno), rehocem sa, smútim, rehocem sa, smútim, teším sa, mám nervy... (piatok, sobota) idem vonka ... samozrejme medzitým jem, pijem atď... a chodím po dome, ku hafkovi... a celý čas mám zapnutú hudbu...
cez víkend mám ráno o šiestej tréning na ľade z krasokorčuľovania, potom prídem domov, varíme, upratujeme, poobede väčšinou dospávam tie rána..niekedy ideme s našimi vonku alebo na výlet..cez týždeň hundrem, lebo chodím do školy a učím sa plno biológie a chémie..ešte mávam kondičné tréningy aj cez týždeň..a väčšinou už nie je potom na nič čas..
som v škole, učím sa, chodím jazdiť, chodím na krúžky - loptové hry, fotografický krúžok, chodím do kina, do divadla, do múzeí, na hlavnú (kde je vždy čo robiť) do cukrární, nakupovať, do zoo, na kolotoče (ak cez leto sú) do cirkusu (keď k nám omylom zavíta) s kamarátkami často chodíme na plaváreň, na pizzu, do aidy na zákusky, venčím psa, hrám na bubny, skúšam čo urobí klavír keď stlačím toto a tamto, kreslím, čítam časopisy, čítam knihy, hrám na počítači - farmeramu, goodgame café, sims, shakes and fighet, čítam noviny na internete, hráme s rodinou hry - pexeso, monopoly, pictureku... idem do videopožičovne a pozriem si doma nejaký film, pomáham mame - variť, prať.. skáčem na trampolíne, ideme s kamarátkami na ihrisko, hádžeme si loptu, hráme badminton, voleybal, futbal, basketbal, tancujem, počúvam hudbu, hrám sa s mojou malou neterkou, byciklujem sa s niekým, korčulujem sa, vyjedám sladkosti, sním ...
Je milión veci čo robiť, čudujem sa ľuďom , ktorý sa stíhajú nudiť..
vstanem o šiestej, kúpem sa, umyjem si zuby, učešem sa, idem na raňajky (večšinou varené) pritom pozerám telku a rozprávam sa s rodinou, o siedmej idem rýchlo na počítač aby som stihla na farmerame nasadiť nové veci a tak ,pozriem si birdz, facebook , oblečiem sa, dám si tašku dole, urobím si desiatu, o 7:38 idem autobusom do školy, stretnem sa s ostatnými pred školou na schodisku, ideme rýchlo ešte do baly nakúpiť si sladkosti, alebo na pizzu ak máme prvú hodinu voľnú, potom do školy, cez hodiny sa učím, zapájam, cez prestávky wc, bufet a so spolužiakmi je stále čo robiť, na voľných hodinách sa hráme s loptami na ihrisku alebo ideme na počítače, cez veľkú prestávku som na školskom dvore, jem desiatu, pijem.. po škole idem hneď autobusom domov, zhodím tašku, zjem polievku, dám si hodinovú prestávku buď sa hrám so psíkom, alebo hráme so sestrou hry, tancujeme, kreslíme si, teraz po novom ma začala zaujímať kaligrafia.. bláznime, potom zjem druhé jedlo, zákusok, vezmem tašku hore, otvorím okno, idem na počítač, surfujem po nete, píšem si cez skype, učím sa, podvečer idem s kamoškami napr: na plaváreň, tam skáčeme do bazéna, pláveme, hráme vodný futbal, naháňačky, potápame sa, ideme si kúpiť také extrafajné hamburgery, po plávaní zájdeme trebars na hod-dogy idem ku kamoške, večšinou u nej aj spím, kukáme filmy, vyjedáme chladničku, jeme večeru, kúpem sa, idem spať, popri spaní si rozprávame strašidelné príbehy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Cez víkend sa buď nudím doma alebo som vonku
kvasím doma - cez víkend
Moj život v skratke. .. Občas nastanú nejaké svetlé chvíľky ale inak je to o tomto
ale zatial sa mi ju nedarí odohnať
Prídem domov. Sadám za klavír.
Potom net, telka. Občas dajaké tie knižky.
A večer väčšinou biliard s ním.
vikend-bud som von alebo niekde alebo nieco robim.. bud pozeram film citam knihu alebosom vmeste skamosmi laebo cze vikedny zvyknemsi kreslit.. D
ALEBO
vstanem, dačo porobím, dačo vybavím, dačo pozrem prípadne dačo navarím a idem do práce ALEBO stihnem ísť ráno ku priateľovi ALEBO rovno u neho ráno vstanem a tak idem do práce
a cez víkend také piánko, vstanem, popracem, myčku naložím, popozerám internet alebo nejaký film či seriál a idem ku priateľovi
poslednou dobou sa nemám kedy nudiť
tešilo ma filipk
sobota: doobeda spím, poobede net, večer vonku
a nedeľa:spím a učím sa a samozrejme net
Je milión veci čo robiť, čudujem sa ľuďom , ktorý sa stíhajú nudiť..
Cez týždeň:
vstanem o šiestej, kúpem sa, umyjem si zuby, učešem sa, idem na raňajky (večšinou varené) pritom pozerám telku a rozprávam sa s rodinou, o siedmej idem rýchlo na počítač aby som stihla na farmerame nasadiť nové veci a tak ,pozriem si birdz, facebook , oblečiem sa, dám si tašku dole, urobím si desiatu, o 7:38 idem autobusom do školy, stretnem sa s ostatnými pred školou na schodisku, ideme rýchlo ešte do baly nakúpiť si sladkosti, alebo na pizzu ak máme prvú hodinu voľnú, potom do školy, cez hodiny sa učím, zapájam, cez prestávky wc, bufet a so spolužiakmi je stále čo robiť, na voľných hodinách sa hráme s loptami na ihrisku alebo ideme na počítače, cez veľkú prestávku som na školskom dvore, jem desiatu, pijem.. po škole idem hneď autobusom domov, zhodím tašku, zjem polievku, dám si hodinovú prestávku buď sa hrám so psíkom, alebo hráme so sestrou hry, tancujeme, kreslíme si, teraz po novom ma začala zaujímať kaligrafia.. bláznime, potom zjem druhé jedlo, zákusok, vezmem tašku hore, otvorím okno, idem na počítač, surfujem po nete, píšem si cez skype, učím sa, podvečer idem s kamoškami napr: na plaváreň, tam skáčeme do bazéna, pláveme, hráme vodný futbal, naháňačky, potápame sa, ideme si kúpiť také extrafajné hamburgery, po plávaní zájdeme trebars na hod-dogy idem ku kamoške, večšinou u nej aj spím, kukáme filmy, vyjedáme chladničku, jeme večeru, kúpem sa, idem spať, popri spaní si rozprávame strašidelné príbehy...