Ahoj, no ja idem kupovať telefón z HEJ.sk. Ak by si chcel pozri sa tam. Objednávam z tade častejšie pretože sa tam dá uplatniť zľava - » www.kuponyzdarma.sk/....
Brala by som výlet ale to nie je momentálne mozné... Ale tuzim aj po mixéry ktory stoji 600€ takze ani to nie je mozné tak asi mi bude stacit ten pokoj a volno od skolx..
Ja sám neviem čo také by som chcel, ako materiálne. Ale moja frajerka chce nejaký parfém, čo stojí MAILAND vyše 90€ a to nechápem načo, ale mega ju šokuje ak to bude mať, ale našiel som » www.kuponyzdarma.sk/notino-sk/...
zľavu, takže niečo ušetrím.
Mne by urobila dobre dovolenka lebo tam kde pracujem ju nedavaju .resp iba tyzden ostatne falšuju takze dovolenka a na dovolenku ist s peniazkami a dovolenka moze byt aj na chate pri praskajucom krbe.Joj a chyba mi nitovačka a par dobrych knih a hlavne vypadnut z Bratislavy von...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
zľavu, takže niečo ušetrím.