Citala som ze k nam ma prist novy zakon o zakazovani, zakazovani a zakazovani.... ze mladistvy do 15 rokov mozu ist maximalne tak do restauracie, mozu tam byt maximalne do desiatej a musia byt v sprievode rodica, maju absolutne zakazane nocne kluby, disko
deti do 15tich maju pekne sedkat doma a sekat dobrotu nie sa flakat do polnoci ozrati v meste a sukat kde sa da! sry ale aspom v LM to tak vyzera takze ja novy zakon schvalujem
Súhlasím s 8, len neviem, ako to chcú kontrolovať. Lebo ak to pôjde takto dalej ako teraz, tak pomaly sa budú ožierať aj 5 ročné deti v baroch celú noc.
ja som vytocena za mojich kamaratov a kamaratky ktori este nie su plnoleti...nie je to az tak dlho co mam 18...lezu mi podobne zakony...jasne vsak nech zakazu vsetko tu si clovek o chcvilu bude pytat povolenie na dychanie ak nebude mat 18...
ja by som povedal ze vam vsetkym je to viac jedno no ste skodoradostni a uz len preto ze vas bavi pozerat sa na tych mladsich ako sa "vyplakavaju" vas naplna radostou...HAJZLI
super to je....takze ja pojdem neikam az v 9 asi lebo moji fotrovci o osmej spia...a presne na tuto temu mame napisat diskusiu na slovinu....mno som zvedava ale myslim ze vela ludom s ato pacit nebude apodla man to je hovadina...
27. tak pit od 21 je kokotina to by tu uz bola anarchia...sak poznate slovakov ze bez chlastu ani na krok...ale zo zakonom suhlasim aspon deti zo zakladnych skol zostanu tak kde je ich miesto-doma...no ale keby mam frajerku 15-18 rocnu a moze byt vonku len do 23 hod tak by ma to nasralo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
moj nazor: nic sa nezmeni
V najdemokratickejšom štáte Emérika je vstup do klubu od 21, a tak je tomu aj v niektorých českých kluboch. Máme sa ešte čo učiť.
8 : presne tak deticky zo zakladky maju sedet doma
ale inak je to strasna kravina, aj ked tie 13-ky sa mozno skrotia
heh a ja som pocula ja ttake cosi, ze to tu bude ako v usa ke sa moze pit od 21 no to hadam nie ! ! !