ten nas chce len vyhecovat @qwedsayxc ktory bod z programu strany sa ti najviac paci? Ktora zmena zakona sa ti najviac za ich vlady pacila ? preco? isto budes vediet argumentovat, ak sa tak tesis
@laurikaaa tak chapes, prachy dokážu divi napríklad to, ze v ďalších voľbách uz Smer nebude mať 40%, ale 80% fajne je to Slovensko, uz ani nerozmýšľam ze by som šiel do zahraničia...
mňa bavia Ficove vyhlásenia typu: žiadny pravicový extrémizmus nebude v Banskobystrickom kraji riadiť župu
zjavne má nasraté v gatiach, že smer bude mať o jedno teplé miestečko menej...
@method neviem argumentovat, necital som, nevolil. skratka forum je na temu ze smer opat vo velkom vyhral tieto volby da sa povedat a co na to hovorite. ja na to hovorim ze som laviciar ze smer je mensie zlo ako pravicove, a krestanske a madarske curvy
neviem co sa stresujete to je uplne jedno aky kokoti tam budu brat prachy a kradnut ... ale za mesiac si ani nespomenie nikto ze vobec nejake volby boli a koho vobec zvolili uz by si mohli ludia uvedomit ze do takejto velkej politky sa nedostane ziadny cestny clovek s dobrymi umyslami a ked aj ano tak ho odjebu alebo mu nanutia to co sa paci im - hentym tam hore
a vy co sa tesite s Kotlebu si akoze co myslite ze teraz kazdeho cigana co nieco spravi pride potrestat alebo co ? ked ho zvolia tiez bude len brat prachy a hotovo
@james98 nie som žiadny jeho obdivovateľ, ale už mi idú na nervy politici, ktorí 20 rokov nerobia nič iné ako okrádajú štát...a myslím, že ľudia volili Kotlebu ako akúsi formu vzdoru
@james98@27 Ale teraz Ľudí z BB kraja nemôžeš nálepkovať to potom ideš proti princípom demokracie ktorých si sa tak zastával že keď odvolí väčšina tak sa aj tak rozhodne...
@james98 A nevieš prečo spustili takú masovú antikampaň na Kotlebu? TV Joj ho opäť demonizuje.. Možno máš pravdu Smeru nejde tak o BB ako o to aby sa ďalej udržali pri moci a okrádali národ... Už im začalo lepiť preto to očierňovanie Kotlebovej kampane.. To isté čo robí smer cez voľby robilo aj NSDAP počas volebnej kampane v 30 rokoch minulého strorčia.. Manipulovanie verejnou mienkou kupovanie si hlasov a očierňovanie protikandidátov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
@sturmer nemala ani stvrtinu
zjavne má nasraté v gatiach, že smer bude mať o jedno teplé miestečko menej...
Z 5 micov ludi co tu zije 85% nedojde k volebnym urnam a picuju, ten zvysek voli smer
a z volebnej ucasti usudzujem, ze vacsine je to uplne jedno - teda ze im sucasny stav vyhovuje...blahozelam!!!