zobudím sa, preberiem sa, hádam poupratujem, najem sa, potom sa budem dovečera nudiť, popritom sa ešte najem a večer možno na Strapa, a ak nie, tak sa budem nudiť ďalej a pôjdem spať.
vstanem úplne zničená ako vždy, idem do školy autobusom, musím sa ospravedlniť za niečo čo som neurobila, učiť sa španinu, bude mi z toho šibať, cez voľnú hodinu čítať báčika z chochoľova, prísť konečne domov a pekne sa naučiť na pondelok aby som si aspoň víkend užila ach jaj,nech je už zajtra takto večer :/
čítať knihu, pôjdem sa pozrieť na jarmok, večer mám florbalovú mestskú ligu a potom pôjdem dade na dvor si užiť posledné dni pred školou, potom si budem užívať už len v škole
neviem, asi budem najprv chvíľu rozmýšľať nad doménovým modelom mýtneho systému, pozriem si nejaké články z oblasti počítačového videnia, potom by som chcel už dokončiť subpixelovú registráciu v C++ a ak sa mi bude chcieť, budem robiť 3D modely do animácie
ak otázka bola na dnešok, tak zháňam motivačné citáty, a keď na zajtra, tak si ich budem dookola čítať, aby som sa nezabila pri prepisovani poznámok zo školy, čo som marodovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale nie teraz seriozne,idem si kupit trenky Styks
taký obyčajný deň...
a večer možno spravím niečo podivné.
Ale jasneeee že idemeeeeee
do práce, po práci s priateľkou až do večera a potom von s kamarátmi aby nepovedali že ich zanedbávam a potom okno
ak otázka bola na dnešok, tak zháňam motivačné citáty, a keď na zajtra, tak si ich budem dookola čítať, aby som sa nezabila pri prepisovani poznámok zo školy, čo som marodovala