@momoglamorous Nič na tom divné nie je, pozastavila som sa nad tým, pretože keď som sa ospravedlňovala priateľovi, že som nedvíhala, lebo som menila gumy, tak sa mi smial. Preto sa pýtam, či som jediná, ktorej sa to nezdá byť divné.
@boloabude Nemyslela som to v zlom. Ale z mojho pohladu ano, neviem si predstavit ze normalna zena zvladne taku pracu. Ja by som to urcite nedokazala, nastastie som zatial ani nemusela kedze som este nikdy nepichla pneumatiku.
@flysser pre mňa na tom neni nič divné ja som jazdil už na slnečnicový, repkový, trafo , hydraolický , prevodový (ten je hustý veľmi) olej a teraz najnovšie starý vypálený z iných áut
@kajousek čo ja viem? v podstate nič nepovažujem za striktne mužskú alebo ženskú záležitosť, čo sa týka napríklad zručnosti alebo techniky, pokiaľ dievča vie vymeniť gumy tak vie, toto mi prišlo trochu ako taká potreba sa pochváliť aa tak ja by som sa asi tiež pochválila kebyže viem meniť gumy
@flagrantine Ano uvedomila som si až neskôr, po niektorých komentároch, že to vyznelo ako keby som sa chcela pochváliť. Ale keby som sa chcela pochváliť tak to urobím inak a určite nie tu. Nepatrím medzi ľudí, ktorí potrebujú uznanie od neznámich internetových osobností.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a co je na tom, ze chlap vari alebo chodi na tanecnu? -.-
btw, aj moja mama vie vymenit gumy na aute
To mi pripomina moju sestricku ked hrdo nastupuje za volant nasej ibizky a ludia kukaju jak puci
no a vysvetli toto niekomu že čo ti na to povie
si divna a neskutocne zaujimava lebo vies vymenit gumy na aute. asi som sa zalubila. das mi svoje cislo?
...
facepalm
ale inak v pohode by som to bral aspon vidim,ze si sikovna,dbas na bezpecnost..
nahodou to byva celkom zlate, ked vrabec hopsa pri kolese po kluci a snazi sa povolit skrutku