@salora ale take tesco maslo je dobre napriklad no ono to je tak ze im to robi urcite nejaka mliekaren co robi aj nejake znackovejsie a toto bude to iste len v inom obale ale ano tesco ma sracky tie ich vyrobky vacsinou
@torpedo08 tak par veci ma aj tesco kvalitných... ale je ich tak málo, že sa len kvoli nom do Tesca chodiť neoplatí teraz, ked som bol naposledy doma na par dni, bol som v jednom zilinskom tescu... chcel som biele hrozno na vyklade reklama, že "vyberame pre vas denne cerstve ovocie a zeleniu" a v regaloch rozjebanych par strapcov v asi styroch bednickach a 3/4 z toho zo strapcov poodpadavane a polonahnité... to ma doradilo od dlasieho nakupu v tescu na dalsich par rokov Našťastie už teraz nemusim vacsinou riesit taketo problemy a aj ked investujeme s frajom do potravin dost vela penazi, oplati sa to, pocitujem to aj sam na sebe na svojom zdravi a na tom, ako sa citim...
@petronellaaa no na SK asi veru neskusal a hej... jablcka krasne... pekne navoskovane, bez poriadnej chuti a vone, dovozove... hlavne, ze jabloni na SK ako sraček
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov