Tak ideálna je kombinácia týchto dvoch,ale dôležitý základ je asi charakter a myslenie človeka,s akými zámermi koná,aké má ideály. Ak sa snaží robiť "správne veci", tak aj ked nie všetko vyjde podľa predstáv,je to dobrá cesta.
Záludná otázka. Myslim že urobiť vec ktorá je v tej chvíli správna, môže mať neskôr zlý dopad nie len pre človeka ktorý ju vykonal, pre človeka pre ktorého bola vykonaná ale aj pre ľudí naokolo. Ale zas... Ťažko povedať.
Ked urobis vec spravne, tak potom mozes robit aj nespravne veci, lebo nebudu nespravne, lebo ich urobis spravne. Cize urobit vec spravne je dolezitejsie ako urobit spravnu vec, aj tak vacsinou robim hovadiny a nie spravne veci.
prva odpoved na otazku, ukazuje charakter cloveka, k roznym situaciam zivota,?a druha nepomylit sa ?..aspon ja som to tak pochopila, ak nie vyvedte ma z omylu...cize z toho vychadza ,ze viacero ludi si vyberie tu prvu odpoved,,lebo kazdy chce robit spravne veci ..nechce byt povazovany za cloveka bez chbtovej kosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov