Je horšie, keď má tak 14-15-16 ročné dievča dieťa? Alebo keď dospelá žena nemôže mať dieťa vôbec? Ja si myslím, že oboje je dosť hrozné. Ale je horšie asi v živote nemať dieťa. i keď sa dá potom adoptovať...
ale adopcia to uz nie je ono ako vies ja sa tesim ako budem sledovat ako moj syn bude rast a postupne sa menit na mna predsa len niet nad vlastne detsko...
nic nie je hrozne, iba ak si davate zalezat na nazoroch druhych ludi, nie je hrozne mat dieta v sestnastich, ni eje hrozne mat dieta v styridstiatke, nie je hrozne nemat ziadne dieta, hrozne je vsetko vtedy, ked si to clovek vsugeruje, a to je pekna strata casu v zivote uvazovat nad takymito vecami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a mat dieta v 16tich...to sa da prezit, aj ked nerada by som s tym mala osobne skusenosti ...
1. ked ma dieta (14-16r dievca) dieta urcite to nie je dobre ani normalne nielen s fyziologického ale aj psychologického hladiska
2. ak dospela zena nemoze mat dieta, moze si ho osvojit, resp. adoptovat (aj ked to nie je take jednoduche)