toto je jedna z veci ktore uz mam dokolano naplanovane taaakze ked sa mi vrati teta z irska taaak ideme k pravnicke a spiseme vec aby pouzitelne organy po smrti sli na darcovstvo a potom cisto z estetickych dovodov (taka velka preliacina miesto brucha po vybrati vsetkeho pouzitelneho bohvieako pekna nebude) sa necham spopolnit a pochovat dakde do lesa aaalebo do lesa niekde v taliansku alebo spanielsku nech ma rodinka radost ze musia ist na dovolenku k moru na dusicky
Jooj ludia ja mam smrt jasnuu..spopolnim sa a necham sa stlacit do diamantu a pod ziadnu zem nepojdem a nebudem po smrti trcat niekde vonku alebo pod zemou tie cervy suu naozaj desiive
fuuuuu..o tomto fylozofovat,,na to by mi ani nestacili slovaaa ...ale neveeeeeeem pozerma sa nato taaaak zeeee tupaca tez spopolny a hovoria ze zije hehe taze skor spoplnit akoooo pochovat,,,,,lepsie ak oby ma mali zozrat cervy,,,,no a aj tak ekd sa dusa dostane von z tela je to vlastne jednooooo....lennnn kedddd sa o par storociiii zanikneee pochovavanie,,,tak nasi preskovia nebudu mat ziadneeeee najnovsie info ako vlaszne vyzerame hehe,,,
urcite spopolnenie.... aj ked je to taka tema noo ale ja som o tom uz davnejsie rozmyslala a som si uz na 100% ista ze budem spopolnena kazdy je o tom oboznameny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
pripajam sa
Ale ja sa dám pochovať. Myslím, že by ma bola škoda, keby ma spopolnili...