oni moderné veci právaže nezakazujú to robil Taliban ale je dost jebnute že pičuju na zapadnu civilizáciu ale že oni sami používajú mobily,internet,GPS im už nevadí
Zakoazovanie modernych technologii je takticky tah. Moderne zbrane su na figu ked nepriatel nepouziva telekomunikacne technologie a pobehuje v civile medzi obyvatelmi.
@myschka
Taliban boli maníci ktorých vyzbrojilo a vycvičilo CIA v studenej vojne aby narobili rešeto zo Sovietov ktorí sa nanominovali do Afganistanu a to sa im aj podarilo.
Al kaida je organizácia vytvorená z tých ľudí neskôr, ktorá oddane slúži USA a donedávna jej vodca Bin Ladin má západé vzdelanie , styky , napojenia na Saudskú královskú rodinu , pričom napr. taký george Bush sa pusinkoval s tou královskou rodinou a jeho ropná spoločnosť tam má miliardové obchody , tak si utvor mienku či skutočne niečo také ako islamský terorizmus ako taký existuje.
Alebo či ide len o to vyvolať vo svete strach aby v USA mohli vlastným občanom odobrať minimálne polovicu z tých ich práv od 11.9. 2001 pričom sa nie len že nenaserú ale ešte budú velebiť svoju "vládu" ako ich chráni.
@2 sú to obyčajní vrahovia a psychicky narušené monštrá ktoré majú od ľudí veľmi ďaleko ... a áno teraz očakávam že mi vyvalia dvere a strelia guľku do hlavy za moje opovážlivé reči ... lebo sú to zvery
@7 isteze, svet nech kludne do rana zhori, len nech ma zena kvalitne postavenie v spolocnosti
islamsky stat je dalsia ebola, vtacia chripka, ci potobny velky problem, ktory zo dna na den zahadne prestane existovat. mna by napriklad velmi zaujimalo, odkial beru zbrane a tak...(recnicka otazka).cely ten konflikt je proste tak absurdny po vsetkych strankach, ze jednoducho neverim, ze to nieje dalsia aferka sluziaca na odputanie pozornosti od boh vie coho. nehovoriac o tom, ze vojna istym ludom vynasa sialene prachy...
len taka obycajna, sedliacka myslienka...pri vojne sa nehladi na naklady. zbrojenie plati stat. tie zbrane niekto vyrobit musi a zapyta si za to tazke miliardy. a ked sa nahodou ten, co zbrane vyraba pozna s tym, co ma pravomoc vyhlasit vojnu....
ale to ja len tak, kazdy nech si spravi vlastny nazor.
@glamorous ako ty si svojska, snazis sa vyzerat rozumne...ale srsly? najvacsi problem ludi, ktori vyhadzuju do vzduchu seba/budovy/inych ludi a stoja obrovske prachy vsetkych danovych poplatnikov, je ten, ze sa spravaju skaredo k zenam? to myslis smrtelne vazne? ak hej, tak z prvej vety musim odobrat cast za ciarkou...
@notme "Glamorous, 22 ročné dievča, včera 17:46 @NotMe jediny kto sa tu tvari ako najmudrejsi si ty, anonymme tu otvaras hubu na kazde dievca co si prechadza beznymi problemami s chlapmi a este mas tu drzost na niekoho napist ze ked si nakde chlapa tak sa zabije, zmier sa s tym ze ma tvoj mazor nezaujima lebo si len obycajny zamindrakovany trtko a najdi si inu volnocasovu aktivitu"
kľudne ti to budem kopírovať každý jeden raz kedy na mňa budeš reagovať
@glamorous asi som dakomu brnkol na citlivu strunu vybudovat takto silny komplex u niekoho, komu som dokopy nic nenapisal...to uz hej btw esteze ty anonymna niesi. a je mile, ze sa povazujes za "kazde dievca"
@notme k
Glamorous, 22 ročné dievča, včera 17:46 @NotMe jediny kto sa tu tvari ako najmudrejsi si ty, anonymme tu otvaras hubu na kazde dievca co si prechadza beznymi problemami s chlapmi a este mas tu drzost na niekoho napist ze ked si nakde chlapa tak sa zabije, zmier sa s tym ze ma tvoj mazor nezaujima lebo si len obycajny zamindrakovany trtko a najdi si inu volnocasovu aktivitu
@notme Glamorous, 22 ročné dievča, včera 17:46 @NotMe jediny kto sa tu tvari ako najmudrejsi si ty, anonymme tu otvaras hubu na kazde dievca co si prechadza beznymi problemami s chlapmi a este mas tu drzost na niekoho napist ze ked si nakde chlapa tak sa zabije, zmier sa s tym ze ma tvoj mazor nezaujima lebo si len obycajny zamindrakovany trtko a najdi si inu volnocasovu aktivitu
@glamorous mal*. uz nemam. "potrebu" debatovat s tebou som mal, kym si nepredviedla to, co si predviedla. vies, to ludia na internete robia, ze pridu na stranku, pisu, komunikuju s inymi ludmi.. hold niektori sa ocividne psychicky zosypu, ked sa im nazor niekoho ineho nepaci kazdopadne uz som sa poucil, ze teba tagnem v pripade, ze budem chciet zajebat cele forum somarinami.
koniec, to je na mna moc ospravedlnujem sa za ten spam, ludkovia
@notme ďalší anonymný chudák, ktorý si našiel útočisko na internete, lebo to je to jediné miesto kde môže na plnú hubu povedať svoj názor a tak žije teraz v mylnej predstave, že každého jeho názor musí zaujímať, lebo ak nie, tak sa ten človek psychicky zosypal
@glamorous sila...neda mi to, tak este jeden, posledny...slubujem za prve, nadavat cez internet ludom, ze sa rozpravaju cez internet, je cudne. za druhe, nadavat na anonymitu s topankami na profilovke a pochybnym citatom vo fotoalbume je cudne tiez. za tretie, cudne je aj nadavat na cloveka, ktory ta nezaujima. a za stvrte, tvoja prehnana reakcia na to, ze sa ti nepaci nazor, ktory ta mimochodom nezaujima tiez...fuha ukoncim to tvojim argumentom, musis mat smutny zivot, ked na internete riesis veci, ktore ta nezaujimaju
@arugula jj asi 100x zle prelozili Mohamedove slova, ze "zabite vsetkych neveriacich". A prelozili urcite zle aj vsetky znasilnenia ktore Mohamed obhajobal.... A aj jeho slova, ze neposlusnu zenu treba byt alebo ukamenovat.
A to je len vrchol ladovca, tak by som mohla dalej pokračovat.
@shoesmaniac pôvodná verzia Koránu bola úplne iná a každý nový preklad hoc aj v arabčine je nepravdivý. spýtaj sa Araba, ktorý do toho trošku vidí a nie je opantaný mnohoženstvom.
napr. v Biblii máš desatoro, prvé je Nezabiješ - ale tým je myslené plánované zabitie, čiže vražda, inak je zabíjanie v poriadku (teraz nabehne zajkousko, čakám komentár).
a k tomu príspevku, nejdem na to ani klikať, pretože už som zopár životných príbehov čítala a dosť ma to jebe, celý náboženský fundamentalizmus, až extrémizmus.
problém vidím v preložení a potom aj výklade Koránu, mnoho moslimov ti povie, že Korán neberú doslovne a poznám aj moslimské rodiny, ktoré žijú úplne normálne.
a k tomu ISIL ešte mi to nedá v kontexte s týmto... využiť náboženstvo na získanie zdrojov/území je najjednoduchší a najefektívnejší spôsob, ešte keď sa odrážajú od relatívne agresívne napísanej knihy, nehovoriac o tom, ako sú tie deti vychovávané. + pamätám si na jeden dokument, kde zadržali niekoľko povstalcov v Sýrii a v testoch im zistili poriadnu dávku drog. ale to už je mimo toho čo sme sa bavili...
aby sme sa pochopili, ja sa nikoho nezastávam. každé náboženstvo môže byť nebezpečné keď sa dostane do rúk psychopata.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
a celkovo jakú mentalitu musí mať človek čo si myslí že keď sa nechá odpáliť na námestí tak ho alah odmení 3254384 pannami či čo to dostanú
A vlak prichadza o pol piatej.
@501 rofl
Ak niekto chce, môže si prečítať moje zážiky z Iraku tu, je to presne z provincie kde boli (a sú):
» medium.com/iracký-denník...
Taliban boli maníci ktorých vyzbrojilo a vycvičilo CIA v studenej vojne aby narobili rešeto zo Sovietov ktorí sa nanominovali do Afganistanu a to sa im aj podarilo.
Al kaida je organizácia vytvorená z tých ľudí neskôr, ktorá oddane slúži USA a donedávna jej vodca Bin Ladin má západé vzdelanie , styky , napojenia na Saudskú královskú rodinu , pričom napr. taký george Bush sa pusinkoval s tou královskou rodinou a jeho ropná spoločnosť tam má miliardové obchody , tak si utvor mienku či skutočne niečo také ako islamský terorizmus ako taký existuje.
Alebo či ide len o to vyvolať vo svete strach aby v USA mohli vlastným občanom odobrať minimálne polovicu z tých ich práv od 11.9. 2001 pričom sa nie len že nenaserú ale ešte budú velebiť svoju "vládu" ako ich chráni.
islamsky stat je dalsia ebola, vtacia chripka, ci potobny velky problem, ktory zo dna na den zahadne prestane existovat. mna by napriklad velmi zaujimalo, odkial beru zbrane a tak...(recnicka otazka).cely ten konflikt je proste tak absurdny po vsetkych strankach, ze jednoducho neverim, ze to nieje dalsia aferka sluziaca na odputanie pozornosti od boh vie coho. nehovoriac o tom, ze vojna istym ludom vynasa sialene prachy...
ale to ja len tak, kazdy nech si spravi vlastny nazor.
@NotMe jediny kto sa tu tvari ako najmudrejsi si ty, anonymme tu otvaras hubu na kazde dievca co si prechadza beznymi problemami s chlapmi a este mas tu drzost na niekoho napist ze ked si nakde chlapa tak sa zabije, zmier sa s tym ze ma tvoj mazor nezaujima lebo si len obycajny zamindrakovany trtko a najdi si inu volnocasovu aktivitu"
kľudne ti to budem kopírovať každý jeden raz kedy na mňa budeš reagovať
skopiruj to znova, prosim
Glamorous, 22 ročné dievča, včera 17:46
@NotMe jediny kto sa tu tvari ako najmudrejsi si ty, anonymme tu otvaras hubu na kazde dievca co si prechadza beznymi problemami s chlapmi a este mas tu drzost na niekoho napist ze ked si nakde chlapa tak sa zabije, zmier sa s tym ze ma tvoj mazor nezaujima lebo si len obycajny zamindrakovany trtko a najdi si inu volnocasovu aktivitu
das znova?
@NotMe jediny kto sa tu tvari ako najmudrejsi si ty, anonymme tu otvaras hubu na kazde dievca co si prechadza beznymi problemami s chlapmi a este mas tu drzost na niekoho napist ze ked si nakde chlapa tak sa zabije, zmier sa s tym ze ma tvoj mazor nezaujima lebo si len obycajny zamindrakovany trtko a najdi si inu volnocasovu aktivitu
koniec, to je na mna moc ospravedlnujem sa za ten spam, ludkovia
panebože prečo ti vôbec odpisujem.. maj sa
vôbec nejde o to. že vraždia všetkych, že to je terorizmus.
podstatné je, že neuznávajú bibliu a Ježiša.
A to je len vrchol ladovca, tak by som mohla dalej pokračovat.
» www.reflex.cz/clanek/zpravy/6...
napr. v Biblii máš desatoro, prvé je Nezabiješ - ale tým je myslené plánované zabitie, čiže vražda, inak je zabíjanie v poriadku (teraz nabehne zajkousko, čakám komentár).
a k tomu príspevku, nejdem na to ani klikať, pretože už som zopár životných príbehov čítala a dosť ma to jebe, celý náboženský fundamentalizmus, až extrémizmus.
problém vidím v preložení a potom aj výklade Koránu, mnoho moslimov ti povie, že Korán neberú doslovne a poznám aj moslimské rodiny, ktoré žijú úplne normálne.
a k tomu ISIL ešte mi to nedá v kontexte s týmto... využiť náboženstvo na získanie zdrojov/území je najjednoduchší a najefektívnejší spôsob, ešte keď sa odrážajú od relatívne agresívne napísanej knihy, nehovoriac o tom, ako sú tie deti vychovávané. + pamätám si na jeden dokument, kde zadržali niekoľko povstalcov v Sýrii a v testoch im zistili poriadnu dávku drog. ale to už je mimo toho čo sme sa bavili...
aby sme sa pochopili, ja sa nikoho nezastávam. každé náboženstvo môže byť nebezpečné keď sa dostane do rúk psychopata.