Ahojte, chcela som sa vás opýtať že v čom je podľa vás zmysel života.... Teraz nemierim na jedlo, pitie a podobné.... Často počúvam : Na čo tu vlastne som ?! , Aký má zmysel žiť ? , Aké je moje poslanie v živote??... Chcela by som sa vás opýtať že čo si o
podla mna laska. nemyslim lasku medzi muzom a zenou. Aj tú no, ale nie hlavne tú. Proste laska v takom sirsom zmysle - milovat ludi okolo, pozitivne prispievat do ich zivotov, aj do svojho, pravdaze a tak...zit, nie prezivat, to vsetko sa pre mna spaja s laskou. aj umenie, aj vela (asi vsetky) dalsich dobry veci je pre mna spojenych s laskou.
môj názor.. zmysel života si musí každý nájsť sám a podľa toho potom žiť... napr. za môj zmysel života pokladám aj to, že raz chcem mať deti... tak sa teraz snažím kvôli tomu...
Zivot ma tak velky zmysel ze si to ani neviete predstavit.... precitajte si tento moj blog, verim ze vam to nieco da. » www.birdz.sk/webka/dontcare/...
pytat sa na take nieco v 13 rokoch mi pride dost naivne si mysliet, ze tvoj zivot okrem prijimania lasky, potravy a strechy nad hlavou od rodicov ci priatelstiev s kamaratmi, zmysel ma
si tu nato..aby sa ti zadarilo..a uzivat si zivot s vela peniazmi a stastim je pecka!..a aj tak si treba uzivat, treba uzivat nie prezivat..musis si vychutnavat kazdy okamih
základom zmyslu života je robiť svet okolo seba lepším a nedávať šancu iným (nevzdelaným, hlúpim, zdegenerovaným...) ľuďom, aby nám život čo najviac dojebali (príkladom toho sú napr. politici). môj názor
Laska,zit v laske s ludmi,prijmat,ale aj rozdavat lasku ,prezivat a sirit pokoj a nadej..snazit sa tento zivot prezit plnohodnotne,tak aby sme potom raz na smrtelnej posteli nemuseli lutovat,akym sposobom sme ho prezili..zit tak,aby po nas ostalo nieco dobre pre inych.. Myslim,ze.treba vykonat aspon trochu dobra pre tento svet,lebo to potrebuje a zmenit ho mozeme len ked zanceme od seba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale nieco robit clovek musi, ked uz tu je. A ja viem co robit chcem = to je moj ''zmysel'' zivota.
pytat sa na take nieco v 13 rokoch mi pride dost naivne si mysliet, ze tvoj zivot okrem prijimania lasky, potravy a strechy nad hlavou od rodicov ci priatelstiev s kamaratmi, zmysel ma
radsej sa zaoberam tym, ako prezit dnesny den lepsie, ako bol ten vcerajsi...
len neni save/load