pri mojom osobnom "skúmaní" spoločnosti som dospel k názoru že pre ženu nie je až tak dôležité ako chlap vyzerá ale akú má prácu(hobby) a ako sa správa v spoločnosti. Ak to tak nie je dostante ma do obrazu
po poslednych skusenostiach prahnem po realistovi ktory ma nejake realne sny a ciele a hlavne perspektivu ich dosiahnut. aby na sebe nejakym sposobom makal (ci uz studoval alebo pracoval) a aby to bol normalny clovek nie individuum co zije vo virtualnej realite proste normalny chlap s ktorym sa da normalne pokecat a zasmiat.
Dost pekný aby sa páčil mne ale nie prílis, aby mi ho neprebrali tolko k vyzoru, a ked ide o povahu tak nejakeho z velkym zmyslom pre humor, praca- tak to mi je dost jedno ze kde pracuje mohol by byt aj hrobar odo mna bohaty alebo chudobny ? no nieco medzi by mi stacilo ...no neviem ci som ti pomohla
teraz som si precitala otazky dolezite iste ze to aky ma pohlad na urcite veci a ci mame nejake spolocne hobby a take ...aku ma pracu ,to ma ozaj netrapi ..
tak urcite je dolezita povaha, ako sa sprava, mal by byt mily a aj srandovny a optimisticky mat charizmu a taky celkom fesak, najlepsie tmavovlasy, tmavooky a mal by mat rad ludi a chodit do spolocnosti
U mňa išlo okrem bežných vecí (že ma musí ľúbiť, tolerovať, čo najmenej žiarliť atď) aj o to,že či mi na ňom nezavadzajú nejaké také veci, ktoré by mi mohli neskôr (napr.o 5 rokov) tak prekážať,že by sme ďalej nemohli byť spolu. čiže,či ten vzťah má budúcnosť...
A myslím si,že to bola taktika dobrá,lebo mám priateľa už pomaličky tretí rok a myslím si,že náš príbeh bude dlhý predlhý (no teda dúfam)
@neverhood10 s tým správaním na verejnosti si trafil ak by bol chlapec akokoľvek pekný a správal by sa ako primitív, asi by sa za ním ženy nehrnuli (možno len nejaké zúfalé ) ... nemyslím pretvárku pre iných, skôr prirodzenú nepreháňanú kultivovanosť
mňa vždy dostane pekný úsmev a pohlad ale ked nemá nič v hlave tak sú mu tie veci dost na nič hlavne aby nebol kkt a neotačal sa za každou suknou a mal ma rad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
po poslednych skusenostiach prahnem po realistovi ktory ma nejake realne sny a ciele a hlavne perspektivu ich dosiahnut. aby na sebe nejakym sposobom makal (ci uz studoval alebo pracoval) a aby to bol normalny clovek nie individuum co zije vo virtualnej realite proste normalny chlap s ktorym sa da normalne pokecat a zasmiat.
a uz ziadnych pozerov dakujem
ale v pripadoch ked je chalan pekny ,ale ma nas..te v hlave ,..tak mu ani to nepomoze ..
A myslím si,že to bola taktika dobrá,lebo mám priateľa už pomaličky tretí rok a myslím si,že náš príbeh bude dlhý predlhý (no teda dúfam)
a ďakujem(e).
okrem toho je tam asi ďalších tisíc faktorov