@nobile nedávno si sa tešil, že zatiaľ za to nemusíš babám platiť (tak vnímam slovo všimné, aj si myslel čosi iné, tak bez urážky), už sa čosi zmenilo?
@sandy114 ...V podstate sa nezmenilo nic, len niektore ste malinko natvrdle a mne je naozaj blbe zacat rozpravu alebo disputu o tom, ako slecna nema cakat nic viac...
A najlepsie pre vsetkych bude, ak sa pekne pobali a zoberie domov
Ked ale necham par € rychlo pochopia a maju aspon na taxik
romantika je podľa mňa to, ak sú dvaja pri sebe a sú na seba nežný, spolu sa hrajú, to je dôležité
potom tie sivečky, kvetiny a také srákotiny sú už len na dotvorenie atmosféry, ale pokial sú len tie srákoty tak to nie je romantika, to je zlý vtip...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale možno tu za chvíľu vyrukujem s nejakou uletenou predstavou, viem, že som mala kedysi vcelku zaujímavé romantické vízie
(takže mi ich prípadne dakto pripomeńte)
:´(
nie, počkať, mesiac a sviečky tiež. ale z včelieho vosku.
Hold, nie vzdy si slecny spoja jedna a jedna dokopy
...Nedorozumenia su take neprijemne :/
Keď objavujeme nové miesta, a vymýšlame blbosti, také čo inokedy nerobíme
Keď nám vietor rozveje vlasy a odveje všetky problémy a aspoň na chvíľu ostane len to pekné.
Keď len tak ležíme na tráve a pozorujeme oblaky, alebo len tak snívame
Dá sa toho tak vela vymyslieť ved ty vieš
A najlepsie pre vsetkych bude, ak sa pekne pobali a zoberie domov
Ked ale necham par € rychlo pochopia a maju aspon na taxik
...Nemam rad sceny
od istej doby mi auta pridu romatickejsie ako zeny
potom tie sivečky, kvetiny a také srákotiny sú už len na dotvorenie atmosféry, ale pokial sú len tie srákoty tak to nie je romantika, to je zlý vtip...
to uz mi len ostava ta druha otazka
hm,you really wanna go this way? 8) ) ja si pamatam,mam ti pripomenut? ozaj,a zase je tam strecha,my sme dake strechofilne,pocuj .
(Ee, už som si spomenula, ale si mi trochu skazila plány, zmiatla ma svojou odpoveďou na prvé, miernejšie vyhrážky .
Nechaj, veď.. treba mať strechu pod hlavou ..)
sakraaa,zas ten smajlik! :/
ale,ja som mala aj tak na mysli inu vendetu...vsak vies,ty,ja,B.,druhy B.,A. 8)
(he?ktore?co?jane nechapat).
Hieroglyfy?
este,ze to na MB vidim,ako je to zostroejen: )
mozno.
Mozno dotycnemu dojde co sa slusi a patri...