jednoznacne mat rodinu, dobru a peknu zenu a samozrejme deti A kedy rodinu? Urcite az po vyske. Ale do tridsiatky by som uz chcel mat dieta A karieru az potom, a potom Porsche Targa a Hummer H1 v garazi
ja si cem najskor zarobit sama za seba aby som nebola zavisla na muzovi..najst si zamestnanie co by ma bavilo.. uz mam aj plan. no a potom zalozit rodinu.. nie je pre mna kariera dolezitejsia,.. ale chcem mat nieco vo vrecku kym sa vydam a tak
no hlavna priorita je byt stastny a zdravy.. a nebyt sam.. najprv si musim najst poriadnu stalu pracu a nazhromazdit financie na zabezpecenie rodiny.. az potom mozem skusit rozmyslat nad rodinou..
No, chcela by som uspesne dokoncit strednu, dostat sa na vysku, najst si zamestnanie, ktore by ma bavilo a celkom dobre ma aj uzivilo. Rada by som mala skutocne dobrych priatelov a nejakeho mileho chalana. Jasne, este by som si zelala aby som ja aj moja rodina boli zdravi a stastni!!!
Myslím...že každý jedinec si svoj život život, idylku o ňom vytvorí sám. A tak to aj má byť. Ísť za tým, za čím chceme. Byť tam kde chceme. Pocit šťastia, chvíľkovej radosti...
Ak viete, že nie ste tu nadarmo. Nemusíte mať vilu na Manhattane, stačí, že ste tam kde chcete byť.
A vo chvíli keď budete odchádzať, necítiť pocity úzkosti...Pocit, že "toto som nestihla..."
To by ma v tom momente zabilo.
Chcem žiť pre moment. Jeden jediný.
Nezávisle od toho, čo sa stane o mikrosekundu.
Povedať čo chcem, spraviť čo chcem, dotknúť sa toho, kto tu zajtra nemusí byť.
Deticky, milujuci manzel, robit pracu, ktoru studujem a naplna ma + nejake slusne prachy k tomu. Pricom deti budu presne take, ako ja a moj milovany, cize uzasne, dobre, mudre, krasne...
heh tak .. co je pre mna dolezitee..hmmm..pocas zivota sa nam menia hodnoty, ak ste si vsimli kedysi to boli hracky ..ale to sme boli este v plenach skoro.. proste potom ako bezali roky u nas prioritou boli hlavne priatelia..a pre mna este stale aj su ved mam este len 18 neveim dokedy ma to bude drzat,,asi pokym nezacnem pracovat alebo proste vtedy ked mi na nich nezostane tak vela casu ako je to teraz a preot sa snazim uzit si to s nimi co najviac sa este da.. rodinka,,hmmm..neviem povedat kedy v kolkych rokoch presne chcem mat deti ved to pride samo tak urcite mam na take "veci" este cas ale tak nechcem zas cakat do 45tky na tie mrnataaa .. ked sa na to budem citit, a budem mat staleho partnera zazemia, dostatok fin. prostriedkov a robotu ktora ma bude naplnat proste pokoj a klidek na dusi ziadne dlhy a budem si ista ze chcem priviest na svet do tohto skazeneho sveta svoje babo..tak to proste bude.. asi tak vek cca 25-35 nie.. 25-30
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
no hlavna priorita je byt stastny a zdravy.. a nebyt sam.. najprv si musim najst poriadnu stalu pracu a nazhromazdit financie na zabezpecenie rodiny.. az potom mozem skusit rozmyslat nad rodinou..
Ak viete, že nie ste tu nadarmo. Nemusíte mať vilu na Manhattane, stačí, že ste tam kde chcete byť.
A vo chvíli keď budete odchádzať, necítiť pocity úzkosti...Pocit, že "toto som nestihla..."
To by ma v tom momente zabilo.
Chcem žiť pre moment. Jeden jediný.
Nezávisle od toho, čo sa stane o mikrosekundu.
Povedať čo chcem, spraviť čo chcem, dotknúť sa toho, kto tu zajtra nemusí byť.
S kým to zajtra nemusí rovnaké byť.
Nežiť v nevedomosti.
Milovať a byť milovaný, tak ako vám to vyhovuje.
Byť šťastný, milovať, a neľutovať
Pretoze ak by som sa nemohla dobre vysrat, tak by som sa asi nedokazala sustredit na veci ako je boh, studium, laska a tak... no...