To už sme v takom svete, že sexy žena musí byť vychudnutá s "medzerou" medzi stehnami,prsia 4 a aby bol muž sexy musí byť vyšportovaný s 0% tuku a hlavne obe pohlavia musia mať polonahé fotky lebo inak nie sú sexy.. takže čo je vlastne pre Vás všetkých SE
@baxy nie ... pre každého človeka je pojmom ,,sexy,, na druhom človeku niečo iné ... je to individuálna záležitosť, vždy to tak bolo a vždy to tak bude že každému sa páči niečo iné
ja mam v p. co je v mode. ja som sexy svojim vlastnym stylom. a chlapom sa to paci. naco to vobec riesis? ovplyvnuje ta to dako? zatvor Bravo, vypni Narkozu a mas po problemoch.
@kitty7 telku nepozerám,časopisy nečítam.. chodím cvičiť a každý mi vraví že na dievčati nieje pekné ked je vyšportované tak preto sa pýtam čo je vlastne pekné
@baxy "sexy žena musí byť vychudnutá s "medzerou" medzi stehnami,prsia 4" nesuhlasim stebou to je len zenska predstava podla mna . Mat v posteli sexi zenu ako opisuješ a citit kazdu jej bedrovu kosť a nehovorim pri sexe to nieje idealna predstava Takze sexi zena tak 60-65 kg pri spravnom rozlozeni vahy samozrejme
@baxy Ja si osobne myslím, že najskôr sa musí žena páčiť sama sebe, t.j. aby bola so sebou spokojná. Ak bude so sebou spokojná, tak bude mať aj vyššie sebavedomie a potom bude aj okolie spokojné s ňou.
@baxy tak to je ich nazor, ty mas pravo mat iny. ako, ani mne sa nepacia prilis vypracovane baby, ale je to ich vec... tvoja vec... je to tvoje telo, rob si s nim co chces...
pre kazdeho nieco ine. mne sa pacia plnostihle, pevne prsia do ruky, a zadok musi byt vidno. dlhe vlasy a odzbrojujuce oci. kamarat ma zas rad baculky, pricom on je stihly.
musi, inak po nej pojdu len nadrzanci s nizkymi narokmi a nie chlapi, co chcu mat s nou seriozny vztah
a teraz vazne, to kriterium je rovnako povrchne ako tu nedavno sa vyjadrili zeny, ze nizsieho od nich chlapa by nechceli....obe pohlavia su v podstate povrchne pri vybere partnera, nema zmysel to riesit...z toho isteho dovodu by chlap nechcel mat zenu, co ma mensie kozy ako on ci ty by si chcela nevysportovaneho chlapa?
to akože muži myslia len na postavu hej? taže ked bude mať super miery, a veľké cicky može mať uplne škaredý xicht hej? hah ta čo nadzignu na ňu tašku a bude sexy cela lol ľudske zmýšľanie je fest čudné
@baxy nie podcenované, ale PREDcenované. tj neni su az take potrebne atd... teda mozno skor u mna, ze mne je jedno aj keby zena mala jednotky prsia a vobec by mi to neprekazalo....
pre mňa je to, keď má dievča peknú zaujímavú tvár-jej črty, má menšie prsia, sexi malé bruško že sa ľúbi aj napapať dobre a nevadí jej to, pevnú ritku čo si drží tvar aj keď je nahá a nie iba v rifloch má ženskú postavu..
ale najviac, keď je inteligentná, chápavá, má zmysel pre humor, je milá a dobrá. nehanbí sa za svoj názor a city. je sama sebou. @aventine :-S
áno, vyšportovaný chlapci sú sexi a ani nemusia mať 0% tuku a strnisko je straaašne sexy
ale nebuďme povrchní, pre mňa je sexy keď sa chlap naozaj správa ako chlap, keď sa ma nesnaží zbaliť za každú cenu, skôr mu je to jedno... a keď má rád zvieratá, a vie variť, to je sexy!
na žene je podľa mňa sexy postava a lá victoria's secret (bohužial, ideál krásy sa nezapre ) a dlhé vlasy - a bohužial ani jedno z toho nemám
@mefistofel ja mám divné názory takže to treba brať s rezervou mne napr keď chalan moc často píše degraduje sa tým do pozície "zúfalý" a potom píšem si s jedným chalanom ktorí mi nikdy nenapíše sám od seba a to mi príde sexy haha
@baxy Pre každého je sexy niečo iné. Niektorí si to síce nechávajú natĺcť do hláv zo všelijakých mediálnych nezmyslov (poznám, grciam) ale napríklad moja bývalá vychudnutá rozhodne nebola a práve preto (samozrejme okrem iného) bola sexy jak hrom.
tak ja vychudnute baby zrovna za sexy nepovazujem :ehm: tedaa..do tvare napr.sexy byt mozu...ale urcite neriesim sexovost podla toho ci je niekto vychrtly alebo vymakany.. pre mna je aj tak najvac sexy @horsiq v obleku! :3 (Petrac, sorry, ze ta v kazdom fore spominam nemozem za to, ze mi vsade zapasujes :ehm: )...
ci je clovek sexi alebo nie dokazem povedat az ked si otvori hubu ....to uz som sa neraz sklamala, ze vyzeral byt niekto pekny a ked daco povedal no konec...
Podľa mňaaa je sexi keď má chlap peknú bradu a pekné ruky ^.^
Ale je fakt že na každom je sexi niečo iné
Neviem si predstaviť čo he sexi na mne
A mne sa páči keď baba športuje
Aspoň nebudeš rozkysnutá (ako momentálne ja s celulitídou na prdeli a pneumatikou na pupíku)
Ale môjmu chalanovi to nevadí, povedal že sa mu páči keď som taká mäkká
A vymakaní chlapi nie sú na zahodenie, ale tak naozaj neriešim keď má chalan pupček
Na niektorých je to zlaté
neda mi tu a musim to napisat...nechapem co vsetci mate s tou medzerou medzi nohami..co je na nej zle? to ze ju baba ma, neznamena ze je hned vychrtla urcite lepsie jak o seba trejuce sa stehniska...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
na kazdom cloveku je sexy nieco ine
2 keksy
0% tuku to sa aj da dosiahnuť ?
A milujem keď má chlap 4 prsia
a teraz vazne, to kriterium je rovnako povrchne ako tu nedavno sa vyjadrili zeny, ze nizsieho od nich chlapa by nechceli....obe pohlavia su v podstate povrchne pri vybere partnera, nema zmysel to riesit...z toho isteho dovodu by chlap nechcel mat zenu, co ma mensie kozy ako on ci ty by si chcela nevysportovaneho chlapa?
ale čo sa toho tyka u zien, mne sa nepačia velmi velké prsia... A hlavne prsia su velmi predcenované.
ale najviac, keď je inteligentná, chápavá, má zmysel pre humor, je milá a dobrá. nehanbí sa za svoj názor a city. je sama sebou.
@aventine :-S
ale nebuďme povrchní, pre mňa je sexy keď sa chlap naozaj správa ako chlap, keď sa ma nesnaží zbaliť za každú cenu, skôr mu je to jedno... a keď má rád zvieratá, a vie variť, to je sexy!
na žene je podľa mňa sexy postava a lá victoria's secret (bohužial, ideál krásy sa nezapre ) a dlhé vlasy - a bohužial ani jedno z toho nemám
Ale je fakt že na každom je sexi niečo iné
Neviem si predstaviť čo he sexi na mne
A mne sa páči keď baba športuje
Aspoň nebudeš rozkysnutá (ako momentálne ja s celulitídou na prdeli a pneumatikou na pupíku)
Ale môjmu chalanovi to nevadí, povedal že sa mu páči keď som taká mäkká
A vymakaní chlapi nie sú na zahodenie, ale tak naozaj neriešim keď má chalan pupček
Na niektorých je to zlaté