Stastie je ked nerozmysla clovek nad tym co je stastie, lebo ked zisti co to je, tak potom je clvoek nestastny lebo zistil, ze mu to stastie chyba. nie?
Stastie je mat milujucu rodinu, dobrych priatelov, domov, penazi dost na to, aby som mohla splatit co je nutne ale nie primoc, aby sa mi nestalo, ze neviem co s nimi robit. Pripadne este niekoho kto ma miluje. A ak sa to neikomu zda malo, mal by s zaamysliet nad tym, ci toho nechce uz privela!
Ale nikdy neuskodi mat zamestnanie, ktore nas bavi a byt si isty, ze v tomto momente sa nikde nedeje nieco, co by mohlo niekoho trapit! (Avsak obavam sa, ze to je uz privelka poziadavaka!)
štastie je len slovo...tak isto ako laska tak isto ako nestastie...je to len slovo ktore vystihuje pocit pocit ktory sa da vyvetlit inym slovom-radost....radost zo vsetkeho co uz bolo povedane-lasky priatelov,strechou nad hlavou,pre niekoho z peniazi.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
taktiez stastie (optimizmus) sa zvykne hovorit ze je to nedostatok informacii s cim plne suhlasim
Kazdy si je strojcom svojho stastia.
- prekonávanie prekážok na ceste k cieľu
- rozjímanie o dobrých veciach, ktoré sa podarili
- oddávanie sa pôžitku
Ešte niečo?
Ale nikdy neuskodi mat zamestnanie, ktore nas bavi a byt si isty, ze v tomto momente sa nikde nedeje nieco, co by mohlo niekoho trapit! (Avsak obavam sa, ze to je uz privelka poziadavaka!)