myslím žen to je v podstate to isté, mám takmer meter 90 a vážim 65 kíl a nepriberiem nech sa napchávam akokolľvek a poznám ľudí ktorí vážia cez 100 kg a už skúšali rôzne diéty aj cvičenie a všetky ostatné s tým súvisiace pičoviny a žiadnu zmenu nezaznamenali
idem generalizovat (mozete do mna jebat ak vam to urobi dobre):
vacsina chudych ludi co chce pribrat to ma nejako v genetike alebo v inom tazko ovplyvnitelnom faktore. vacsina tucnych ludi o tom ako by rada schudla len rozprava a z ust sa im prasi cokolada
a ak naozaj chcete jebat radim sa do druhej skupiny s tym rozdielom ze pre dosiahnutie svojho ciela aj aktivne nieco robim
Podla mna sa s jedlom ako tak dokaze ovladnut kazdy, ale ked si predstavim, ze do seba niekto nasilu musi tlacit jedlo kvoli vahe... to mi pride horsie.
ja by som taaaak rada pribrala aspon aby som mala 50 kg sak ani krv nemozem ist darovat lebo nemam 50... viete co to je?? snazim sa pekne roztahovat zaludok ale to nie je len take lahke lebo obcas mam chut to vsetko vytykovat a tomu sa chcem vyhnut...
myslím že byť chudý a chcieť nasilu pribrať aj napriek tomu že máme raz taký metabolizmus a že nás tak priroda stvorila.. áno.. to je už fakt "problém" takže premňa určite tá druhá možnosť a už len preto že je často spojená aj s psychickými problémami.. Ale už len ten pojem "problém" je veľmi individuálna vec..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
vacsina chudych ludi co chce pribrat to ma nejako v genetike alebo v inom tazko ovplyvnitelnom faktore. vacsina tucnych ludi o tom ako by rada schudla len rozprava a z ust sa im prasi cokolada
a ak naozaj chcete jebat radim sa do druhej skupiny s tym rozdielom ze pre dosiahnutie svojho ciela aj aktivne nieco robim
Zoberme si napriklad ideal krasy praveku (venuse) , ci stredoveku.
inak nad týmto som často ale dosť často uvažovala
,,Kým tučný schudne, chudý umrie."