Tak neviem, lebo ja ked si uvedomim, ze som spravila nieco pre moje dobro na ukor niekoho ineho, tak sa potom skor vnutorne trapim a chcem to napravit. A myslim si, ze su to skor ludske vnutro a dusevna vyrovnanost, co robia cloveka stasnym a nie materialne hodnoty a tak podobne.
každý môže mať svoj vlastný zmysel života niekto ho možno vôbec nenájde ,ale to je napríklad to isté ako , keď sa sami seba opýtate prečo vlastne žijem a ak porozmýšlate myslím ,že dostanete odpoveď na oboje otázky
Život nemá zmysel.Je to mýtus,ktorý bol vytvorený ľuďmi majúcimi radosť zo života.Zopakujem to ešte raz: Život nemá žiadny zmysel!!! Aspoň pre mňa nie.
...hmm, keď som mal 17-18 prišiel som na jednu odpoveď týkajúcu sa zmyslu života. No pred tým som si položil veľa otázok typu: Čo robí človek od narodenia a potom celý život a pod. (nechce sa mi teraz na všetky spomínať). Ale k veci, myslím si, že zmyslom života je poznanie, a poznanie čoho resp. koho je pre každého človeka individuálne. Tým, že každú sekundu, minutu... poznávame dostávame zmysel pre život pokiaľ nie je naše poznanie smerované len k zlým veciam. =o)
@corvuscorax Nezdá sa ti to.Ja som depresívny,cholericko-flegamatický poslucháč metalu so sklonmi k ustavičnému ironizovaniu a teoretizovaniu nad zdanlivo nesúvisiacimi vecami.Depresívna,introvertná a komplikovaná duša.Taká je moja charakteristika na Facebooku.
Podla mna ani jedno ale ked som pozeral naposledy film bol tam dobry uryvok. Zomri tak aby si mal pocit ze si na seba hrdy a ze si nieco dokazal.... myslim si ze by to mal byt kazdeho ciel.....
ajajaj ... takúto tému a dať k tomu dve možnosti ... má to vôbec zmysel? veď to je téma, ktorá sa dá uchopiť z toľkých strán koľko je ľudí a každý vidí ten svoj zmysel v niečom inom, a týka sa to rôznych konkrétnych vecí, javov, ľudí,.. takto zovšeobecnene ako to tam je v tých dvoch možnostiach sa o tom asi diskutovať nedá. Iba ak by to práve sadlo niekomu...
zmyslom života je milovať a obetovať sa pre druhého, žiť tak ako by to bol posledny deň, iba tak možeme poznať zmysel našho bytia a spokojne zomrieť.......filip
zmyslom nasho zivota a nasich generacii je zanechat buducim generaciam odkaz spolocnosti, tradicii a historie nasho naroda a zivota v nom, preto je potrebne budovat spolocnost celistvu a hodnotnu. Treba sa postavit na odpor tomu, kto sa len pokusi o nivocenie spolocnosti v ktorej zijeme a ktoru budujeme. Aby mohli byt na nase generacie, buduce generacie pravom hrdy a aby sa mohli zachovat po vzore nas a nasich predkov. Neviem vsak ci sa dneskajsia spolocnost ubera spravnym smerom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
žeby to?
inak hned podla nadpisu viem ked je diskusia tvoja
A vedieť si ceniť veci, hoci aj drobnosti, ktoré nám robia radosť
Možno spríjemňovať životy druhým