zamýšľal si sa niekedy nad tým REAL zmyslom života??? Myslíš, že je to len o tom, že sa narodíš, uvedomíš si, že existuješ, realizuješ sa, buduješ si svoju budúcnosť.. prídu prekážky, pády ale aj výhry.. a potom zomrieš ako priemerný človek..
nad touto otazkou sa zamyslam velmi casto a v poslednej dobe si myslim, ze zmysel zivota je v tom, ze si stastny.
zijes v prvom rade pre seba a zijes len raz a preto by si mal robit to, co naplna teba (pokial to uz nezachadza do porusovania slobody inych).
kazdeho naplna nieco ine. kopa ludi sa veciam, ktore ich robia stastnymi, nevenuju, lebo by ich neuzivili a nemaju na ne cas, co je smutne. ludia by si vzdy mali najst cas pre veci, ktore ich tesia. pre niekoho je to malovanie, pre niekoho su to priatelia, pre ineho peniaze.. kazdy ma ine priority.
aj ja chcem byt "len" stastna. keby som bola, uz sa nemusim zamyslat nad tym, naco je moj zivot dobry.
lenze potom su tu este ludia, co proste stastni nebudu.
Tak podla mna ak ti robi problem to ze si na teba nikdo nezpomenie tak to nie je hladanie zmyslu zivota ale skor naopak smrti . Kazdopadne ak chces "zit" vecne tak urob nieco co bude zit vecne pretoze je prirodzene ze raz proste zomrieme a budeme musiet nechat miesto pre ostatnych resp. dalsie generacie zamysli sa nad zivotom teraz a nie na smrtelnej posteli
a viera(faith) je najviac nezmyselny sebaobhajujuci nezmysel cloveka..
aj otazka "aku farbu ma nenavist?" je gramaticky spravna a predsa nema zmysel.. pre koho ma mat aky zmysel ludsky zivot? ked myslis zmysel pre kazdeho osobitne tak kazdy ma asi ten svoj.. niekto ziadny zmysel nema a zabije sa.. ale pre vacsinu ludi je zmyslom zivota spoznavanie sveta a zanechanie myslienok, deti..
teda podla mna je viera takym mechanizmom mozgu pre slabsich jedincov na vysporiadanie sa s faktom ze zivot cloveka nema univerzalny zmysel.. je to len nasledok okolnosti
@someonecrazy co ak veriacim (myslim tym skutocne veriacim) absolutne nejde o to vysporiadat sa faktom ze zivot cloveka nema ziadny zmysel, resp., ze po smrti stale nieco je?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
snazim sa zit tak, aby ma potom karma nenakopala
zijes v prvom rade pre seba a zijes len raz a preto by si mal robit to, co naplna teba (pokial to uz nezachadza do porusovania slobody inych).
kazdeho naplna nieco ine. kopa ludi sa veciam, ktore ich robia stastnymi, nevenuju, lebo by ich neuzivili a nemaju na ne cas, co je smutne. ludia by si vzdy mali najst cas pre veci, ktore ich tesia. pre niekoho je to malovanie, pre niekoho su to priatelia, pre ineho peniaze.. kazdy ma ine priority.
aj ja chcem byt "len" stastna. keby som bola, uz sa nemusim zamyslat nad tym, naco je moj zivot dobry.
lenze potom su tu este ludia, co proste stastni nebudu.
a viera(faith) je najviac nezmyselny sebaobhajujuci nezmysel cloveka..
aj otazka "aku farbu ma nenavist?" je gramaticky spravna a predsa nema zmysel.. pre koho ma mat aky zmysel ludsky zivot? ked myslis zmysel pre kazdeho osobitne tak kazdy ma asi ten svoj.. niekto ziadny zmysel nema a zabije sa.. ale pre vacsinu ludi je zmyslom zivota spoznavanie sveta a zanechanie myslienok, deti..
Su to prave skutocne veriaci su ti ktori si ==> podvedome