Myslím napríklad hudbu, vôňu vyvolávajúcu spomienky, západy slnka, sex alebo dotyky s niekým koho máte radi. Prizabitie sa polmaratónom v horách, či vodiť za nos 34 chlapa v poradí. Vyjadri sa.
Zakladanie debilnych, bezvyznamnych, wanabe vtipnych for, ktore nikoho nezaujimaju, zabijanie casu na zabudnutej stranke pre tinedzerov, nevydareny trolling ale hlavne sikanovanie cudzich ludi pod anonymnym uctom.
(Tento koment je iba vymysleny akakolvek podoba so zakladatelom fora je cisto cisto nahodna)
@milgamman@5 za to rozumy od bigotnej na hlavu padnutej katoličky su to, čo tento mŕtvy portál zachráni. Zober si jar a chod s ňou drhnut podlahu v praci, ty morálna osobnosť.
@kobra@6 vsetci vieme, ze nemas zivot a tvoja jedina radost je šikanovanie a honenie si ega na druhych
Ale nezda sa ti, ze si sa opustil az moc?
Neboj ja mam lepsiu pracu nez drhnut podlahy, to vybavim tebe. Aspon sa nebudes cele dni doma nudit a vypisovat kktiny, aj Jar ti dam k tomu
@milgamman@7 života mám až až. Ale keďže ti len nohy trčia z farárovho zadku, nemôžeš to vedieť. Šikanovanie a slizkost tu predvádzajú iba tí, do ktorých sa navážam. Ale to opäť tvoj kurací mozog nedokáže pochopiť.
Sorry ale mna vobec nezaujima tvoj ubohy a nudny zivot, z ktoreho si natolko frustrovany, ze si to musis vybijat na cudzich ludoch z anonymneho uctu
Ale odpustam ti ako spravny krestan lebo taky dusevny kripel ako ty ma fakt nedokaze urazit
Inac celkom vtipne ze utocis na ludi prave za to, co robis jedine ty.
Ty internetovy hrdina z pomocnej triedy
Zbohom
@milgamman@11 to sú dissy dopice, Rytmus sa ma od teba čo učiť. Keď ťa nezaujímam tak nabudúce sa neozívaj a nechaj si to pre ministrantov, ktorý nechcú kňazovi fajčiť. Cmuk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
(Tento koment je iba vymysleny akakolvek podoba so zakladatelom fora je cisto cisto nahodna)
Ale nezda sa ti, ze si sa opustil az moc?
Neboj ja mam lepsiu pracu nez drhnut podlahy, to vybavim tebe. Aspon sa nebudes cele dni doma nudit a vypisovat kktiny, aj Jar ti dam k tomu
Ale odpustam ti ako spravny krestan lebo taky dusevny kripel ako ty ma fakt nedokaze urazit
Inac celkom vtipne ze utocis na ludi prave za to, co robis jedine ty.
Ty internetovy hrdina z pomocnej triedy
Zbohom
Jj ta gramatika by sa zisla, nech si vyskillujes hejty