ahojte, mam v skole spoluziaka, o ktorom neviem co si mam mysliet, je to strasny introvert, no v poslednej dobe sa ku mne sprava raz ako male decko, pyta sa ma na divne veci, a inokedy ma ignoruje, rozprava sa s kazdym inym okolo mna, len so mnou nie. mys
aj introverti maju usta, ktore za istych okolnosti pouzivaju, a teda intorvertami ich nenazyvame preto, ze vobec nekomunikuju!, lež preto lebo komunikuju pomenej
"Introvert (z lat. intro = vnútri, versio = obracať) je človek, ktorý sa obracia do „svojho vnútra“, zameriava sa na svoj vlastný vnútorný svet, v ktorom prevláda fantázia a predstavivosť. Ľudia introverti bývajú premýšľaví, mlčanliví, snažia sa zachovať si odstup od ostatných ľudí a navonok sa javia ako nespoločenskí."
Toto mi nesedí k tomu, že sa baví so všetkými a len s tebou nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Nevylučuje sa ti to dáko ?
Ako tak pozerám ja tak vylučuje
"Introvert (z lat. intro = vnútri, versio = obracať) je človek, ktorý sa obracia do „svojho vnútra“, zameriava sa na svoj vlastný vnútorný svet, v ktorom prevláda fantázia a predstavivosť. Ľudia introverti bývajú premýšľaví, mlčanliví, snažia sa zachovať si odstup od ostatných ľudí a navonok sa javia ako nespoločenskí."
Toto mi nesedí k tomu, že sa baví so všetkými a len s tebou nie.
Ako môj kamoš, ten vám povie za večer najviac, ale o sebe nič. Poznáte ho a zároven nepoznáte Najsympatickejší ludia.
Pôsobia tak bezproblémovo.
Proste som sa zabával a to mi dalo najlepšie roky života