Nádherná a z väčšiny miest aj ľahko dostupná príroda, mierna mentalita ľudí (v zmysel že Slováci nie sú utrhnutí z reťaze liberalizmu, ale takisto ani opačného pólu), slovenský zmysel pre humor a schopnosť chápať a oceniť iróniu, počasie so 4 ročnými obdobiami, podnebie bez extrémov, rôznorodý ráz krajiny (kopce aj doliny, lesy aj roviny), chutná a rozmanitá gastronómia, Slovensko je historický a kultúrny raj (široký diapazón pamiatok naprieč krajinou, stále živé zvykoslovia a tradície ). Úplne najlepšia vec na Slovensku je jeho dosiaľ nevyčerpaný potenciál. Z môjho pohľadu sme krajina, ktorá svoje pôvaby neukazuje zahraničiu okázalo ako väčšina iných krajín. Slovensko akoby len naznačovalo svoje klady a vytváralo akúsi pomyselnú cestu, ktorú si musí človek prejsť aby tú autentickú krásu objavil. Veľký potenciál však máme aj v ľudských zdrojoch. Ako krajina aj národ potrebujeme čas. Čas ukázať čo všetko táto krajina (ešte) dokáže ( schválne píšem krajina a nie štát!)
@salora Na jednej pracujem, viem presne o čom hovoríš...Každopádne keby sme si viac cenili, čo tu máme mohla by naša krajina v tejto oblasti krásne rozkvitať...
na Slovensku je to tak, že aj veci ktoré sú tam super a človek by ich mal rád, sa zanedbávajú/ničia/doserú
povedal by som, že príroda, no posledné roky som nebol nikde, kde by nebolo vidieť stopy po lesníkoch, holoruby a pod. a je to veľká škoda, teraz keď žijem inde, zisťujem v akom okolí som žil a je smutné keď si pomyslím že sa stráca a ľudia sa nezaujímajú
Milión vecí... Tatry, Belianske Tatry, Vihorlat, Orava, a najmä Slovenský raj... tam sa dá túlať aj pol dňa.. ten maličký vodopád proste musíte milovať...
Hlavne treba občas do prírody, preč od internetu a uvidíte koľko pekných miest má táto krajina...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A dievčatá samozrejme.
len clovek nez pride na okraj mesta, tak pritom stretne desiatky ilegalnych skladok. to ten prijemny pocit z prirody celkom kazi..
solifuga inac
ja mam rad rozmanitost prirody
povedal by som, že príroda, no posledné roky som nebol nikde, kde by nebolo vidieť stopy po lesníkoch, holoruby a pod. a je to veľká škoda, teraz keď žijem inde, zisťujem v akom okolí som žil a je smutné keď si pomyslím že sa stráca a ľudia sa nezaujímajú
Hlavne treba občas do prírody, preč od internetu a uvidíte koľko pekných miest má táto krajina...