banany asi vzdy, kedze je to jedna z mala veci, co mozem jest. potom casto kura, obrusky do kuchyne, cokoladova (emco) ovsena kasa. a pre patrika chleba, jogurty a cervene kapie
Chýbajúcu (alebo dochádzajúcu) zeleninu, chuťovky a šerepetičky, ktorých už mám doma na minime (olivy, sušené rajčiny, pretlak, korenia, cesnak, lunterky), a skoro vždy pečivo, mlieko a pitie.
mňa nakupovanie potravín dosť upokojuje, už len to, že prídem na iné myšlienky že rozmýšľam, čo by som si dala .. a nakupujem rada úplne všetko, ale najradšej asi sladkosti, hlavne bueno , ale rada nakupujem aj keď idem niečo piecť , rada nakupujem aj mrazené polotovary, lebo tam majú vždy niečo zaujímavé a je to jednoduché na prípravu a chutné
Slané vrúbkované čipsy, lunter pomazanky, v Kauflande vždy extra nákup vegan polotovarov, lebo sú super!! .,,kinder bueno a sem tam Milka brownies a vždy po výplate tempeh, aspoň 4 kusy
@16 presne toto väčšinou môj nákup obsahuje niečo Kinder, alebo čokoláda Merci, alebo Rittersportka ešte viac sa vytešujem keď je niečo z tohto v zľave
@mielikki tie su uzasne, mala som obe
ale nezvyknem nieco kupovat opakovane. vyskusam, ano splnilo ocakavania, viem to nejak odhadnut, dobre. neviem kedy zlyham nabuduce ale taky moj od detstva milovany snack su tie biele slovakia chips lupienky. su to skrobove zemiakove a ked su take makksie je to fajn, lebo niekedy vyrobia take tvrdsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
nejaké orechy, keď chcem ponúknuť viac ľudí, ako aj seba (lebo inak by som to všetko zožrala sama a bolo by mi zle)
príležitostne čokoláda
alebo zmrzlina
ale nezvyknem nieco kupovat opakovane. vyskusam, ano splnilo ocakavania, viem to nejak odhadnut, dobre. neviem kedy zlyham nabuduce ale taky moj od detstva milovany snack su tie biele slovakia chips lupienky. su to skrobove zemiakove a ked su take makksie je to fajn, lebo niekedy vyrobia take tvrdsie