načo to sem Mário dávaš, tu ťa nikto aj tak nepochopí a si vlastne ani to vídeo nepozrie, lebo keby to videli, tak by tu také kokotiny nepísali........filipk
Nie je to iba na nás, video ako také sa mi páči, ale to ,že my sme tá generácia čo všetko môže zmeniť.... to znie príliž verbovne. Hocikto a hocikedy môže prispieť k zmene, či už predošlé alebo budúce generácie.
1. "Zlo" sa nedá poraziť, lebo pojem "zlo" definuje pojem "dobro". Poraz "zlo" a "dobro" prestane existovať. Poraz "dobro" a "zlo" prestane existovať.
2. Každá generácia je tá ktorá má šancu položiť základ budúcej utópie, a možno to aj každá robí (ad. 3)
3. Prečítaj si stopárovho sprievodcu galaxiou, celú trilógiu, vzťahy medzi vecami a udalosťami vo svete sú také komplexné a komplikované, že myslieť si (a správať sa) ako keby si poznal konečné dôsledky je namyslené a hlúpe.
4. dobrá hudba, neviete niekto čo to je? znie mi to ako Posthumus, ale nechce sa mi to hľadať/overovať si.
@romanzkrajinyx sam clovak proti svetu nezmoze nic ale sam clovek sa moze pokusit si ho spravit krajsim aspon pre seba ... ano su veci co sa deju vo svete ktore su smutne ale s tym nic nespravim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
1. "Zlo" sa nedá poraziť, lebo pojem "zlo" definuje pojem "dobro". Poraz "zlo" a "dobro" prestane existovať. Poraz "dobro" a "zlo" prestane existovať.
2. Každá generácia je tá ktorá má šancu položiť základ budúcej utópie, a možno to aj každá robí (ad. 3)
3. Prečítaj si stopárovho sprievodcu galaxiou, celú trilógiu, vzťahy medzi vecami a udalosťami vo svete sú také komplexné a komplikované, že myslieť si (a správať sa) ako keby si poznal konečné dôsledky je namyslené a hlúpe.
4. dobrá hudba, neviete niekto čo to je? znie mi to ako Posthumus, ale nechce sa mi to hľadať/overovať si.