@vsetkynikyobsadenedoboha Neboj, ja som tam bol, viem aké to tam je a práve tie ulice sa mi páčili... na každom kroku iné smrady, kopu ľudí, ktorí sa do nikoho nestarajú, rôzne skvosty architektúry pri tom a ešte aj ten central park. Milujem New York !
Bohužial niektorí ludia sa nielen citia dokonali vsadeboli ,ale aj od druhích ludi ocakavaju,ze budu dokonalí,aj ked sami nevedia co si pod tym slovom predstavaju.Nielenze istí tzv.vyciciavaci energie-vampíry chcu po nas aby sme sa rozpolili,oni dokonca chcu,aby sme sa aj rozstvrtili..
Dokonalí clovek neexistuje,iba čisté a uprimne srdiecka,alebo arogantne egoisticke hovada bez chrbtovej.
Vkuse by nas len niekto menil,no naozaj nas ma uprimne rada ta osobka,ktora nas zoberie takych ,akych sme a nebude nam kvoli tomu robit naprieky a vycitky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
A pre mňa to znamená ani neviem čo
Najradsej by som povedala, ze tento je dokonalyy
Ale je to len takmer...lebo nikto dokonaly nieje...
hladíš mi ego... vrrrrrr
teda až na tie vlasy
dokonalosť. tento pojem by nemal ani existovať. Na čo je dobrý, keď nič nie je dokonalé a nedá sa ním nič pomenovať???
+moje dievča
a súhlasím aj s @purpledrug666
toto
@depropex
@skellington666 inak tá žena je pekná biela a onéé také kozy chcem mať aj ja ... ale to ani po desiatich deťoch by som také nemala
och a este odraz v zrkadle...
aspon tak si ja predstavujem nieco podobne dokonalosti.
Dokonalí clovek neexistuje,iba čisté a uprimne srdiecka,alebo arogantne egoisticke hovada bez chrbtovej.
Vkuse by nas len niekto menil,no naozaj nas ma uprimne rada ta osobka,ktora nas zoberie takych ,akych sme a nebude nam kvoli tomu robit naprieky a vycitky...
@purpledrug666 že vraj žena ved to ešte len dievča
keď máš dobrý pocit z toho,čo robíš,z toho,čo cítiš....tak vtedy si môžeš povedať,že je to dokonalé...
a @3 Ale na takej dokonalosti netrvam .... na tej prvej ano
možno Boh (ak existuje) resp. vesmír