Zaujima ma co je pre vás viac - ci mať takmer všetko ( peniaze), kúpiť co chcete, mať domy po celom svete, lamborgidy a všetko každý deň nové auto, rozbehnut biznisy atď, alebo uspokojiť vaše potreby...
s babou mojich snov by som si tych 752 trilionov aj zarobil, ale bez nej by som to vsetko minul na zlatokopecke pi*e a nezmysly a skoncil nakoniec na mizine, sam...
@obliviate Ha-ha-ha, ked je to len akože tak nič, ale kebyze realne sa ti prihodi prilezitost ze 752 trilionov evry za nič, dal by som život zato že by si neváhala ani sekundu...
@obliviate Mozno 1% (co je strasna suma aj tak) by si rozdala.. je to ine si to predstavovat, vtedy si povies ze "zachovam si hrdost a cestnost a akoze peniaze pre man nie su vsetko, a napisem ze by som ich nebrala...", ale kebyze ide fakt o to brat alebo nebrat, to uz je ine...
samozrejme nie všetko
ak by si tam dal milion eur tak to by som brala
a mohla by som cestovať, kúpiť si vysnívaný dom na útese pri mori
a ešte by mi ostalo tolko že by som si žila spokojne
@obliviate normálneho človeka ktorý nenosí ""masku"" neskazia.No ak ju nosí tak mu ju strhnú.
+ Ak peniaze ničia charakter,prečo by sme ti mali veriť,že by si ich rozdala a neskazili ťa?
@lepka tak čo ti mám na to povedať? cudzí človek ma tu bude presviedčať čo by som spravila. Hádam viem sama nie?
a dokážem ti to jedine ak mi dáš tých 752 triliónov, ináč sa to nedá
@lepka peniaze mozu zmenit cloveka.. mozu ho skazit.. ale tvrdit ze to urobia je velmi silne!!
nehovoriac o tom ze to je suma ktora priam evokuje nebrat to vazne..
@sexywoman co sa tyka moznosti jedna.. mat babu snov len podla fyzickej krasy by nestalo ani za tie triliony, nie to este za 300e
na druhej strane mat svoju spriaznenu dusu.. s ktorou ti bude fajne i bez prachov a na ulici stoji za vsetky tie triliony..
@obliviate na jednej strane povieš,že peniaze bez pochyby každého skazia a na druhej povieš,že kebyže ich máš tak ich rozdáš...teba by akože neskazili alebo to pravidlo neplatí zrazu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a nemám vysneného muža ani netúžim po vzťahu takže nemôžem zahlasovať
ak by si tam dal milion eur tak to by som brala
a mohla by som cestovať, kúpiť si vysnívaný dom na útese pri mori
a ešte by mi ostalo tolko že by som si žila spokojne
752 triliónov nemá ani najbohatší človek na svete
+ Ak peniaze ničia charakter,prečo by sme ti mali veriť,že by si ich rozdala a neskazili ťa?
a nemusíš mi veriť
a dokážem ti to jedine ak mi dáš tých 752 triliónov, ináč sa to nedá
nehovoriac o tom ze to je suma ktora priam evokuje nebrat to vazne..
@sexywoman co sa tyka moznosti jedna.. mat babu snov len podla fyzickej krasy by nestalo ani za tie triliony, nie to este za 300e
na druhej strane mat svoju spriaznenu dusu.. s ktorou ti bude fajne i bez prachov a na ulici stoji za vsetky tie triliony..