@krampus : Chces povedat ze keby si si mal vybrat medzi rakovinou ktora ta za par rokov zabije a neobmedzenim mnozstvom penazi vybral by si si peniaze?
@tibor28 Úplne si to dostal do inej roviny ako to bolo myslené.Mal som tým na mysli,že pokiaľ mám dostatok financií ,môžem si dovoliť kvalitnejšiu zdravotnú starostlivosť a podobne.Zle si ma pochopil.
Dala som neobmedzené množstvo peňazí, ale až neskôr som si uvedomila, že šťastie,alebo úspech by bolo lepšie, keďže s tým idú aj peniaze aj láska aj zdravie...
@krampus Ale coby.. racionalista, racionalista a praktik. V dnesnom svete to urcite nie je najhorsia volba.
Bohuzial sa medzi takymito moznostami rozhoduje strasne tazko, lebo ziadna nie je zla. Ale vybrala som predsalen zdravie, lebo choroba je otravna a peniaze samotne ma nevyliecia. Stasie v chorobe mi pride tiez poniekial neopodstatnene a laska je sice mozno fajn, ale je to len abstraktne. Uspech je vazne v niektorych veciach uzitocny, byt uspesne chora? To ma moc nelaka.
Samozrejme byť čo najviac štastný - teda mať dostatok lásky, peňazí i zdravia, podľa toho čo a do akej miery robí človeka štastným. Niekomu postačí aby v zdraví užíval kopu peňazí, inému postačťí láska a peniaze tak akurát, aby bolo na všetko potrebné k prežitiu. No a nie je vylúčené, že niekto môže byť štastný aj pri dostatku jedného a výraznejšom nedostatku iného ... no ..vlastne, kto by sa chcel viac zamýšľať tak tuto: » www.biocenter.sk/lkessays_files/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
No ak niekedy nieco z toho budem mat potom zahlasujem.
Ináč je zaujímavé že má láska 0%
Byť zdravý a byť šťastný z toho že, miluješ a si milovaný a mať šťastie, že máš neobmedzený a trvalý prísun obeživa
Bohuzial sa medzi takymito moznostami rozhoduje strasne tazko, lebo ziadna nie je zla. Ale vybrala som predsalen zdravie, lebo choroba je otravna a peniaze samotne ma nevyliecia. Stasie v chorobe mi pride tiez poniekial neopodstatnene a laska je sice mozno fajn, ale je to len abstraktne. Uspech je vazne v niektorych veciach uzitocny, byt uspesne chora? To ma moc nelaka.
mimo to sa nám našim šťastím môže prišťastiť aj láska..
Spokojnosť pochopiteľne nie.