Ja napríklad, keď som nahnevaná a sa rozprávam s niekym tak sa mi dosť často stáva ,že kričím, alebo len sedím , začnem obhrýzať nechty a klepem nohou ....
práve pre pár minútami ma matka nasrala, ale ako neskutočne!!! Ale ja sa snažím si z toho urobiť srandu a teraz sa na tom už len smejem smejem sa na tom jaká je blbá
u mna je rozdiel byt nahnevany a mat nervy. Ked som nahnevany tak som v poho len sa tvarim, ze ma nic nezaujima a je mi vsetko jedno no v skutocnosti nie je A ked mam nervy tak viem tak skricat, ze sa barak stane medovnikovou chalupkou.
musím čakať kým to prejde, ale napríklad sobotu keď som bol nahnevaný som šiel na motokáry a tam sa dá vybujačiť odteraz keď bude možnosť a budem v strese alebo nahnevaný pôjdem na motokáry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
@7
ja osobne asi vrčím/nadávam/trieskam, ale nie deštruktívne. snažím sa upokojiť sa.
napríklad keď nerastie tráva pod oknom tak ako má,
keď som pre cigána pod vplyvom alkoholu braček, ktorý ho vraj chce pozvať na pivo
alebo keď tú trávu niekto pošľape,očúra, opľuje, trhá, žuje, pozrie sa na ňu, chce si zobrať domov sadeničky..
No v poslednom čase už beriem všetko s nadhľadom
ale pre vsetkych je vtedy najlepsie byt odo mna co najdalej