zajtra?...rano o 5:35 mi prvykrat zazvoni budik...ako vzdy ho budem ignorovat...bude mi zvonit kazdych 10 min....zrazu rychlostou svetla sa preberiem...kuknem na hodinky....a zistim ze osm zase zaspala ..."dobre mi zacina den"...pomyslim si..mam v hlave este stale chaos a tak idem rychlo na WC ..."mam ist do skoly? oplati sa?ved budeme pisat pisomku a ja nie osm naucena, zase ..."-myslim si....rozhodnem sa ist do skoly, ved je sanca ze este stiham ....v tomto chaotickom rozpolozeni si na seba vezmem teplaky a vytahane tricko ..ked to vsak zistim, uvedomim si ze uz nemam cas a tak mi neostava nic ine len ist od ksoly v tomto ....zubnou kefkou parkrat prejdem bo zuboch...len tak-aby sa nepovedalo ....strcim do vrecka balicek zuvaciek (radsej)..a idem ....ked uz nastupujem do busu hovorim si "je to krasny pocit, zase som vsetko stihla" ...avsak....citim sa nejako lahko....zabudla som doma vsetky veci ...co teraz?...mam prist do skoly nenalicena,neoblecena normalne a bez veci?...cez cely natrepany bus kricim "zastavteee, zastavteeee"....vodic zastavi...moj idol, ktory si ma doteraz nevsimol sa teraz aspon nenapadne usmial ze "aky trapas" ....vraciam sa domov...pozriem do kalendara, lebo mam tusenie ze tento tyzden ma moj kamos narodky....a co nezistim? je sobota!!! ....mama na mna krici, ze co robim, ze osm svojim zhonom zobudila vsetkych v dome...tak si myslim "dalsi bezstarostny den je predo mnou"....a idem zapnut Pc....... .******paci sa vam moj pribeh? ...ja viem ze zajtra je pondelok, ale ....trochu fantazie ....
o 6:15 pojdem na autobus do skoly, zaniest dochadzkovy list z praxe. potom ked sa vratim napisaem aspon 4 temy z nemciny (a potom mi este buu chybat 6) a potom spravim prezentaciu v parv pointe zo socky. No a ak mi vide cas tak sa budem musiet pustit aj do vyroby reklamnych letakov a logo firmy ( to potrebujem na doplnenie mojej prace) A ak mi vyde este cas tak sa budem sanzit vyriesit na linuxe icq lebo mi to tam nedje a ani za nic neviem ako ho spojazdnit. a toto vsetko mozno spravim za tyzden ale budem sa sanzit to spravit zajtra
pojdem do skoly, budem pisat nudnu pisomku, sediet na nudnych hodinach, vratim sa domov aby som isiel na trening a potom pridem unaveny domov aby som sa este ucil. k tomu este teba zaratat jedenie a vykonavanie potrieb
aj ja mam zajtra prazdniny... zobudim sa...asi o 7.00 mam ist k lekarovi... vybavit par uctov ...a do DK u nas zapisat sa na anglictinu... zavolam gynekologovi...naobedujem sa... sadnem za PC... potom vypisem manzelovi prihlasku na VS... dojde z roboty a budeme spolu... sadnem za PC a budem skypovat s kamoskou a tak prejde den az pojdem spat
Hehe ja zajtra nooo mam volno bo mame ,,jarne -13 stupnove" prázdniny.takže budem hajat do 11. potom sa naranajkujem sadnem za PC.potom sa naobedujem a pojdem na BIG nakup bo robime chatu.Potom pojdem sadnut do mesta a pojdem rýchlo spat aby bol dalsi den a isla som na chatu
Zajtra?? Presne o polnoci sa mi mozog prepne do vykonostného režímu počas ktorého začne neúprosne spracúvavať dáta z uplynulého týždňa - toto tvrdé rozmýšlanie preruši hlasný hukot vybrujúceho mobilu na stole - ktorý mi zahlási že je trištvrte na šesť - ja z nechutou vstanem - asi dve minúty postojím na mieste dokým sa mi mozog prepne do denného režímu - ktorý bude riadiť zákaldné funkcie môjho tela ako zrach, čuch, chuť a hmat
Zajtra... ešte stále budem drtiť na PC... Potom si pôjdem ľahnúť a budem ešte asi hodinku čítať. Cca o tej druhej pôjdem spať. Vstanem o 6:30, vykonám všetky rannajšie rutínne záležitosti: ranná hygiena, raňajky, urobenie desiaty a vymenenie školských kníh. Škola, v nej napíšem písomku z matiky na jednotku, ulejem sa z ruštiny a pojdem na angličtinu. Hodinu budem zase čítať, potom budem mať dve hodiny angličtiny a o šiestej prídem domov. Potom pôjdem na skúšku spevu, začnem nacvičovať novú scénku do divadla, asi odeviatej prídem domov, pozriem Panelák, aby som uvidela, čo je to zač, budem sa učiť biológiu a potom si sadnem za PC... a tu sa história opäť opakuje...
no ako dobre ze zajtra nemusim ist do skoly. takze budem spat minimalne do tej 12:00 potom si zapalim, pojdem sa osprchovat, najest a do noci sa flakat
myslím,že zajtra zase vstanem okolo pol jednej kvôli prebdenej noci->po pozeraní otrepaných starých trápnych hororov.....vyleziem z postele dam na seba aspoň tričko.....zohrejem si pizzu....zaleziem do postele a zapnem si telku...celý deň si budem hovoriť,že by som sa mala ísť učiť alebo si aspoň prečítať knihu na povinné čítanie..a ked už bude pol druhej(v noci samozrejme)a ja budem pozerať zase jeden z tých trápnych hororov,poviem si ,že sa naučím zajtra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov